ODREĐENI krugovi na Zapadu razmatraju upotrebu sile kao način promene vlasti u Belorusiji, prenela je danas novinska agencija BelTA reči direktora Beloruskog bezbednosnog komiteta (KGB) Ivana Tertela.

Komentari (4)

eks

30.07.2021. 17:54

@normalno - Kad je "normalno" nenormalno , treba objasniti: Neuspehom rušenja vlasti u Belorusiji udarena je taraba na dalje napredovanje zapadnih fašista. Neuspeh u Belorusiji je potpuni debakl i raspad planova zapadnih fašista, Na Ukrajini se završio "Drang nach Osten" sa istočne strane Evrope . Sada fašisti, koje predvode Pentagon i NATO, prelaze na jug i pokušavaju preko Gruzije da stegnu obruč oko Rusije. Itekako ih boli Belorusija .

buki

30.07.2021. 21:01

@normalno - Kako ih ne boli, tako su i krenuli da ubiju predsednika, samo zato što im nije uspela obojena revolucija. Naravno da im Belorusija treba samo u svrhu osvajanja Rusije, ali kad ovoliko pritisaka, sankcija i koje čega koriste da bi slomili Lukašenka, šta li bi fašisti tek Rusima radili da mogu? Na sreću ne mogu i nikada neće moći. Sopstveno zlo će ih pojesti iznutra, pa Rusi neće morati ni da prljaju ruke.