Rusija je podnela prvu međudržavnu žalbu Evropskom sudu za ljudska prava u kojoj optužuje Ukrajinu za kršenje Konvencije Saveta Evrope o zaštiti ljudskih prava i osnovnih sloboda.

Komentari (2)

micko

22.07.2021. 13:59

žalosno je što velika rusija daje značaj toj istoj eu sa tom tužbalicom ... a da je ta ista eu učesvovala u tom majdanu i skoro u neupelom pokušaju u Belorusiji!

vladimir

22.07.2021. 17:41

Ispravno su postupili i ako znaju da ta EU birokratija to ne zarezuje ni za šta. Posle kad se preduzmu odrđene mere u zaštiti svojih građana u Ukrajini nemaju pravo bilo kakvih prigovora. Da li su neki prozapadni komentatori znali ko je izazvao krvoproliće i građanski rat u Ukrajini. Da li su znali da su to fašističke organizacije EU i Amerike. Da li su znali da je Dombas gađan raketama starog tipa iz doba SSSR-a sa malom nuklearno glavom i srećom na 1,5 km od grada pogodili šumu u kojoj je ogroman krater a drveće i lišće spaljeno.Izvor američki mediji. Da li ste znali da je Malezijski avio pogođen američkim laserskim oružjem SVIT, da bih optužili Rusiju jer je Rusija u to vreme vršila pripremu probe teške rakete "Bulava" najmoćnije rakete neograničenog dometa. Izvir iz američkih medija koji su dali eminentni naučnici i te izjave sam odštampao. Tu su najpoznatija imana nauke kao: Merion Fulk koja je vodila projekt za američku vladu i rešila teške probleme vodonične bombe. , zatim Jim Fetzer, Luren Moret naučnice za atomsku fiziku i OS uranijum ,radila u Laboratoriji u Livermoreu. Geofizičar Gordon JF MacDoland koji je radio kao stručnjak u oblasti EP za kontrolu mozga i HAARPA. Dok su Begich i Manning izneli vladina dokumenta koji ukazuju da vojska ima tehnologiju za kontrolu vremena. I da bi HAARP mogao u dogledno vreme stvoriti efekte kontrole vremena na čitavim hemisferama. Tu su još dr. Cristopher Busbi, profesor biomedicinskih studija na univerzitetu u Udeteru, i autor izveštaja o efektima OS uranijuma u Iraku, posebno Faludži čije izveštaje imam i strašne slike deformisane dece u Iraku. Pošto je tema ogromna da bih se shvatila pogubna politika EU i Amerike po ljudski rod jer su već zagadili planetu Zemlju za sva vremena. O tome neki drugi put.