PRVA DAMA HAITIJA SE OGLASILA NAKON ATENTATA: Moizova supruga još uvek u bolnici - "Ova bol nikad neće proći" (FOTO)

Novosti onlajn

15. 07. 2021. u 21:27

PRVA dama Haitija Martin Moiz, koja je ranjena atentatu u kojem je ubijen njen suprug Žovenel Moiz, oglasila se iz bolničkog kreveta i zahvalila lekarima koji su joj spasili život.

ПРВА ДАМА ХАИТИЈА СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН АТЕНТАТА: Моизова супруга још увек у болници - Ова бол никад неће проћи (ФОТО)

Foto: Printskrin/Tviter

- Hvala timu anđela čuvara koji su mi pomogli u ovim užasnim trenucima. Pomoću vaše nežnosti, ljubaznosti i brige uspela sam nekako da izdržim. Hvala, hvala, hvala - napisala je Martin na Tviteru uz fotografiju iz bolnice.

Prethodno se zahvalila svima koji su uz nju i mole se da ostane u životu.

- Hvala svima koji mi pomažu molitvom za povratak u život, jer kada ste u bolnici u rukama ste Boga i lekara. Ja, Martin Moiz još ne verujem da je moj muž ovako nestao pred mojim očima, ne mogavši da izgovori ni poslednju reč. Ova bol nikad neće proći - napislaa je ona.

Podsetimo, Žovenel Moiz je ubijen u atentatu 7. jula tokom noći u svojoj kući a tokom napada upucana je i prva dama Martin. Ona je potom prebačena u Majami u bolnicu odakle se nakon pardana oglasila takođe na Tviteru i opisala užas kroz koji je prošla, kao i da se sve odvijalo neverovatnom brzinom tako da ubice nisu predsedniku Haitija ostavile vremena ni da progovori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!