ISPLIVALI DETALJI RAZDORA KRALJEVSKE PORODICE: Hari ima probleme sa mentalnim zdravljem, Megan maltretirala osoblje palate

Novosti onlajn

08. 07. 2021. u 12:13

MEGAN i Hari neprestano su podsećani da postoji kraljevska hijerarhija- dok su oni smatrali da moraju biti na "ravnopravnoj nozi" sa Vilijam i Kejt- navodi se u intervjuima u novom dokumentarnom filmu.

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ РАЗДОРА КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ: Хари има проблеме са менталним здрављем, Меган малтретирала особље палате

Foto AP

U novom dokumentarcu koji govori o tome da li je Megan Markl igrala ključnu ulogu u prekidu bratskih veza između Harija i Vilijama, novinar bivše američke glumice je pokušao da je odbrani, ali je samo potvrdio sumnje kritičara o njoj.

Naime, novinar je nju, u novom dokumentarnom filmu prikazao kao nazvisnu, slavnu ličnost koja je, pre braka sa Harijem, imala uspešnu holivudsku karijeru, koju bi članovi kraljevske porodice, potencijalno iskoristili, unapređujući svoj "brend".

- Ona je žena koja je ušla u tridesete. Mislim da je do sada dokazala i sebi i drugima da zna šta radi- dodao je poznati novinar.

Sa druge strane, kritičari Megan Markl rekli bi za nju da je "drsko" pomislila da će vekovna monarhija promeniti svoje poslovanje zbog "pridošlice".

Američki novinar jednom prilikom je izjavio da se Megan praktično "nakostrešila" kada su joj objasnili da ona i Hari nisu na tako visokoj kraljevskoj poziciji kao Vilijam i Kejt, i da su tek šesti u redu do trona, a da je Vilijam taj koji će jednog dana postati kralj.

-Osetio sam da ih treba podsetiti da ovde nisu zvezda emisije, i da postoji jasno utvrđena hijerarija.

Neki izvori tvrde da je Megan maltretirala članove osoblja Bakingemske palate, što je podstaklo i istragu. Megan, koja sada živi sa Harijem u Kaliforniji oštro je negirala navode ističući da je bila žrtva "kampanje blaćenja".

Dok je, sa jedne strane svrha pojedinih novinara bila da Megan i Harija prikažu u pozitivnom svetlu, tabolidi su ti koji su "skrnavili", i "razbijali" sliku njihove savršenosti, i bezgrešnosti. 

Megan i Hari su intervju sa Oprom istakli da su Ujedinjeno Kraljevstvo napustili zbog surovosti i nefunkcionalnosti kraljevske porodice, kao i zbog činjenice da je najmanje jedan član gajio rasističke stavove.

"Kap koja je prelila čašu" bila je to što im kraljica i princ Filip nisu dozvolili da imaju svoje domaćinstvo, poput Kejt i Vilijama.

Navodi bliski Hariju navode da je Megan od početka imala "agendu" i jasno definisane ciljeve.

Peni Junior ističe da ona od samog početka nije ostavljala dobar utisak. - Nije bila draga i pristupačna, kako se činilo.

- Oni smatraju da su deo estrade i scene. Oni nisu javne ličnosti, oni su deo javnih institucija.

Dokumentarni film koji je nedavno emitovan nužno postavlja pitanja o budućim vezama Vilijama i Harija.

- Čini se da su braća bila prijateljski raspoložena jedan prema drugom prilikom susreta prošle nedelje kada su zajedno otkrivali statuu posvećenu njihovoj pokojnoj majci- princezi Dajani, ali je, navodno, Hari napustio palatu odmah nakon okončanja događaja, pa prinčevi nisu imali priliku da razgovaraju nasamo.

Dokumentarac je pokrenuo snažnu polemiku nakon što su isplivale priče kraljevskog osoblja princa Vilijama u kojima se dovodi u pitanje mentalno zdravlje princa Harija.

Ova priča postala je aktuelna još 2019. kada je vojvotkinja prvi put govorila o ravnodušnosti kraljevske porodice povodom njenih problema sa mentalnim zdravljem, kao i kada je Hari potvrdio da postoje jasne tenzije između njega i njegovog brata, prenosi The Mercury News.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a