VOJVOTKINJA ODUŠEVILA SVET: Kejt Midlton odala počast princezi Dajani

Novosti online

15. 06. 2021. u 17:56

VOJVOTKINjA Kejt Midlton (39) je odala počast pokojnoj svekrvi, princezi Dajani na suptilan i nesvakidašnji način.

ВОЈВОТКИЊА ОДУШЕВИЛА СВЕТ: Кејт Мидлтон одала почаст принцези Дајани

Foto: Printskrin Youtube

Naime, tokom samita G7 vojvotkinja od Kembridža je nosila narukvicu princeze Dajane. Ona i princ Vilijam su proveli popodne sa Džil Bajden i svetskim liderima. Kejt je osim Vilijama, bila i u društvu kraljice Elizabete II i Kamile, žene princa Čarlsa.

Foto: Printskrin Youtube

Ono što je privuklo pažnju svih je biserna narukvica sa reda i dijamantima koja je izgleda pripada pokojnoj princezi Dajani.

Foto: Printskrin Youtube

Dajana, princeza od Velsa, poginula je u avgustu 1997. godine u Parizu. Bisernu narukvicu je nosila nekoliko puta i to 1989. godine za vreme posete Hong Kongu. Kejt je, sa druge strane, narukvicu ponela 2017. godine u Berlinu i za vreme kraljevske posete Švedskoj 2018. godine.

Foto: Printskrin Youtube

Da podsetimo, Kejt Midlton jedva čeka da upozna malenu Lilibet i veoma se raduje tom susretu. Ona je takođe potvrdila da nije imala prilike da je vidi ni putem video poziva kada su Hari i Megan malu Lilibet predstavili kraljici Elizabeti. Kejt i princ Vilijam su već poslali poklone maloj Lilibet.

Meganina i Harijeva ćerka Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindžor je prva američka državljanka, koja je svojim rođenjem, već postala kandidat za britanski tron. Kako pišu britanski mediji, ona će imati dvojno državljanstvo, američko i britansko. Ona je rođena 4. juna.

Inače, Lili je dobila ime po svojoj prabaki kraljici Elizabeti, i po pokojnoj baki, princezi Dajani.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a