IZRAELSKO OBEZBEĐENJE UBILO PALESTINKU: Zatvoren granični prelaz između dve zemlje

Tanjug

12. 06. 2021. u 20:50

IZRAELSKA policija je saopštila da je privatno obezbeđenje na punktu blizu Jerusalima danas ubila ženu, koja je navodno planirala da izvede napad nožem.

ИЗРАЕЛСКО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ УБИЛО ПАЛЕСТИНКУ: Затворен гранични прелаз између две земље

Foto: Printskrin Youtube

Policija je dodala da je obezbeđenje na punktu Kalandija, severno od Jerusalima, videlo ženu (28) sa nožem i usmrtilo je, javlja AP.

Nekoliko amaterskih video snimaka, koje su uhvatili Palestinci na prelazu, prikazuju ženu kako leži na zemlji, sa izraelske strane.

Kalandija je glavni granični prelaz za palestinske stanovnike Zapadne obale koji ulaze u Izrael, posebno za one koji su vezani za Jerusalim.

Punkt drže privatne bezbednosne firme, ali je izraelska policija raspoređena nakon nasilnih incidenata.

Zvanična palestinska novinska agencija Vafa je izvestila da su izraelske snage zatvorile prelaz sa obe strane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade