UHAPŠEN MAOČANIN: Kolima uleteo u baštu kafića, povređeno više osoba, jedna podlegla povredama (VIDEO)

O. MATAVULj

17. 05. 2021. u 15:25

BRČANSKA policija uhapsila je Č. E. (25), rođenog u Maoči, koji je juče u Gornjem Rahiću kod Brčkog automobilom "uleteo" u baštu kafića i povredio više osoba.

УХАПШЕН МАОЧАНИН: Колима улетео у башту кафића, повређено више особа, једна подлегла повредама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Usled zadobijenih povreda jedna osoba je sinoć podlegla u bolnici u Brčkom.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 19.50 časova, a pojedini očevici tvrde da je vozač namerno "golfom 4" udario u baštu kafića, u kojoj je sedelo više ljudi. Nakon udara nekoliko osoba je prišlo "golfu", ali je Č. E. tada dodao gas i pokušao pobeći s lica mesta. Međutim, svega 200 metara dalje mladić se zabio u ogradu.

U policiji Brčko distrikta navode da je uhapšen Č. E. iz Rašljana, a na teret mu se stavlja da je počinio krivična dela pokušaj ubistva, teško krivično delo protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine, te izazivanje opšte opasnosti.


- Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta su izlaskom na lice mesta utvrdili da je do povreda više osoba došlo udarom automobila u terasu ugostiteljskog objekta. Tom prilikom jedna osoba je zadobila teške povrede od kojih je u toku noći preminuo u brčanskoj bolnici - rekla je portparol policije - Dževida Hukičević.

Ona kaže da je uviđaj izvršen pod nadzorom dežurnog tužioca, a osumnjičenog Č. E. biće predat u nadležnost tužilaštva uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima.

Tačne okolnosti i detalje nesreće u policiji nisu mogli da otkrivaju, navodeći da je istraga u toku. U javnosti se pojavio i snimak koji je nastao neposredno nakon udara "golfa" u kafanu, a na njemu se vidi trenutak kada vozač pokušava da pobegne s mesta nesreće. Čuju se vriska šokiranih ljudi, ali i komentari očevidaca koji govore da je vozač "namerno udario u baštu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)