UGRIZLA ĆERKU (4) JER NIJE HTELA DA ZASPI? Jezivi detalji nasilja zaprepastili Hrvatsku - majka sve negira, krivicu svalila na sina

Novosti online

24. 03. 2021. u 19:24

SANjA (32) iz Hrvatske završila je s optužnicom zbog neverovatnog kaznenog dela za koje se tereti.

УГРИЗЛА ЋЕРКУ (4) ЈЕР НИЈЕ ХТЕЛА ДА ЗАСПИ? Језиви детаљи насиља запрепастили Хрватску - мајка све негира, кривицу свалила на сина

Foto: Depositphotos

Prema optužnici, Sanja je tokom novembra prošle godine snažno ugrizla svoju četvorogodišnju ćerkicu jer nije htela da zaspi.

Tužioci tvrde da ju je ugrizla za natkolenicu leve noge i da su se videli otisci zuba pet puta četiri centimetra, zbog čega za majku traže šest meseci uslovnog zatvora.

Devojčica je kod pedijatra, u prisustvu socijalne radnice koja je prijavila slučaj, tvrdila kako je majka ugrizla jer nije htela da zaspi, ali je ona negirala da je to uradila.

- Ugrizao je mlađi brat, star dve godine, on to često radi - branila se tokom istrage.

Zbog njene odbrane sudija je angažovao sudske veštake koji su veštačili ugriz na detetovoj nozi, a stomatološkinja je potvrdila da je to ugriz odrasle osobe.

Incident se dogodio u sigurnoj kući na zagrebačkom području gde su majka i dvoje dece bili sklonjeni zbog nasilja u porodici.

(Danica.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna