JEDINSTVO NARODA JEDINI PUT: Milimir Vujadinović čestitao Srbima u Mostaru - Srbija čvrsto stoji uz našu zajednicu

Novosti online

21. 12. 2020. u 10:49

NA PRVIM lokalnim izborima u Mostaru, i prvim posleratnim za srpsku zajednicu, pripadnici našeg naroda su ušli u lokalni parlament.

ЈЕДИНСТВО НАРОДА ЈЕДИНИ ПУТ: Милимир Вујадиновић честитао Србима у Мостару - Србија чврсто стоји уз нашу заједницу

Foto: Printscreen

Milimir Vujadinović, predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu NSRS, je rekao da je i pored svih prepreka koje su stavljane pred njega, srpski narod dobio autentične političke predstavnike i da je time ostvareni izborni uspeh veći.

- Pokazalo se, po ko zna koji put, da je jedinstvo naroda jedini mogući put za postizanje rezultata.  Država Srbija, njen predsednik Aleksandar Vučić i njena Vlada su nesebično i godinama stajali uz srpsku zajednicu u Mostaru, pomažući održivi povratak i opstanak Srba u dolini Neretve. Ta pomoć je doprinosila i razvoju celokupnog Mostara i svih drugih zajednica koje žive u tom  gradu - rekao je Vujadinović.

On je rekao da će, kao i do sada, Republika Srbija čvrsto stajati uz našu zajednicu u Mostaru pomažući joj da opstane i postane sastavni deo suživota i razvoja grada, a samim tim i razvoja regiona.

- Kao i do sada, Sve čestitke za izborni rezultat listi ,,Ostajte ovdje - zajedno za naš Mostar", a srpskom narodu sretan politički povratak u institucije na mestu koje je za naš narod od posebnog značaja - u samom srcu srpske kulture u Hercegovini - zaključio je Vujadinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju