POSLE posete Sergeja Lavrova, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik zakazaće sastanak sa funkcionerima na kojem će razgovarati o poslednjim istupima ministra inostranih poslova u Savetu ministara BiH Bisere Turković koja je pozvala na ukidanje Republike Srpske, a Dodika uporedila sa Hitlerom.

Komentari (12)

Bane kan

13.12.2020. 17:25

Paznja, ovo je vrlo ozbiljna stvar. Ta njena optuzba je isti scenario kako su uklonili Trampa. Lagali su sa svih medija da je rasista I protiv imigranata ( a jedini on ima zenu imigranta) dok ga nisu ocrnili tako da nema sanse na izborima. Srbi ovo ne smeju da tolerisu, ta baba mora da leti. Jednostavno svi srbi treba da to traze, nema vise saradnje sa takvima ni na kakvom nivou. Ako srbi ovo istolerisu to je pocetak njihovog kraja. Prvo da ode ta zena koja raspiruje nacionalnu mrznju pa onda opet da se razgovara. Tacka. Vrlo je bitno ovakve pokusaje nacionalnu diskriminacije iseci u korenu.

dusica

13.12.2020. 18:02

... Umesto da udjete u ODKB vi i dalje verujete EU i NATO eto to vam je greska koju odmah trebate realizovati, spas Srpske i Srbije je PARTNERSTVO SA RUSIJOM!!! Da vidimo koji ce mudzahedin da se usudi da udari na Srbsku i Srbiju ... Oni to takticki rade ne napada Amerika direktno vec preko olosa koji cirkulise svuda gde oni hoce. G. Dodik odmah sklopite savez ne cekajte na Srbiju dok jos mozete da izbegnete najgori scenario Hrvatski huskaci podmuklo rade iako su oteli vecu teritoriju.

prellee

13.12.2020. 18:57

Ne zna ona šta je sloboda i da je najveći Srpski usud, to je što Srbi vole slobodu koju mnogi mnogi ne razumiju. U dva WW su izgubili ogromne žrtve, žrtve da Srbi žive SLOBODNO. Šta je Hitler i kakvo je on zlo napravio pa Dodiku pripisuje takav jedan destruktivni karakter. Jednostavno lupeta a od tog luptetanja smao diže tenzije i STVARA dodatnu mržnju. Mora se mjenjati ako to želi. BiH nije samo Bošnjaka kao što ih je pogrešno učio njihov idejni tvorac, Alija Izbetbegović.

Odlicno

13.12.2020. 20:46

Neka je to izjavila . Sada bar pokazuju svoje pravo lice bez vise uvijanja i foliranja. Nisu ostvarili svoje ciljeve da istrebe srbe kao narod i ne mogu vise da izdrze od sopstvene mrznje kipe od besa. I sada isplivava svo ono njihovo pravo na povrsinu. Tako tako samo nas napadajte. Srbi ce biti samo jaci i jaci, vasa mrznja nas cini jacima.

Krusko

14.12.2020. 00:08

Podrska Miloradu Dodiku i Republici Srpskoj..Neophodno je ici na verbalni konflikt i konfrontaciju, dati do znanja politickom Sarajevu da nemoze tako da se ponasa prema Srpskom narodu..Svi pripadnici Srpskog naroda trebaju stupiti u strajk i napustiti privremeno zajednicke institucije..pa neka muslimanski ekstremisti u Sarajevu ostanu sami sa sobom..da malo razmisle o tezi da BiH pripada samo njima i oni imaju ekskluztivno pravo na istu..Napadi,losa namera i licemeran stav prema Republici Srpskoj nije nista drugo nego nastavak rata mirnodopskim sredstvima..i on traje manje ili vise direktno 25 godina..Napadi na Dodika su samo napadi na sve Srbe..

Miki

14.12.2020. 15:03

Надам се да ће и став ПДП и СДС у заједничким институцијама подржати Додика без обзира на све , или ће подржати својим ћутањем бисерку .....