HIRURZI DAJU SVE OD SEBE: Direktor bolnice saopštio u kakvom je stanju policajac koji je ranjen u Zagrebu

Novosti online

12. 10. 2020. u 16:01

DIREKTOR zagrebačke bolnice Mario Zovak novinarima je ispred bolnice dao nove informacije o stanju policajca kojeg je jutros na Markovom trgu ranio 22-godišnjak koji se kasnije ubio.

ХИРУРЗИ ДАЈУ СВЕ ОД СЕБЕ: Директор болнице саопштио у каквом је стању полицајац који је рањен у Загребу

Foto: Printskrin/Indeks.hr

Zovak je rekao da su sve životne funkcije policajca stabilne i da mu život nije ugrožen. Operacija još uvek traje, jer lekari pokušavaju da mu spasu funkcije ruku.

- Mikrorekonstrukcija ovih elemenata je u toku i zbog toga je postupak produžen, ali je vitalno stabilan. Predstoji rešavanje dve rane na trupu. Na kraju će sve biti u redu i zbrinuto, nadam se bez neuroloških i prekida krvotoka.

Traumatolozi i vaskularni radnici su završili, a sada je u toku operacija plastične rekonstrukcije “, rekao je direktor i dodao da je cilj da 31-godišnji policajac ne ostane invalid.

- Moramo da se izborimo sa dve rane na trupu. Nadam se da će sve biti zbrinuto, bez neuroloških ispada, bez prekida cirkulacije - dodao je Zovak.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni