NAŠAO JE SA KIM DA SE KAČI: Uzeo je pare iz kase, krenuo da beži, a onda je Azra POJURILA za njim! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2020. u 13:31

DA se krađa ne isplati naučio je na bolniji način muškarac u Sarajevu, koji je iza rešetaka završiozahvaljujući - ženi!

НАШАО ЈЕ СА КИМ ДА СЕ КАЧИ: Узео је паре из касе, кренуо да бежи, а онда је Азра ПОЈУРИЛА за њим! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk i Instagram

Sigurnosna kamera u jednoj prodavnici na Baščaršiji je zabeležila scenu pokušaja pljačke, a heroj dana bila je radnica koja je uspela da svlada lopova i preda ga policiji.

Azra Bećirović je zahvaljujući fizičkoj spremnosti uspela da stigne pljačkaša, savlada ga i preda policiji.

- Danas je jedan Rom, koji je glumio migranta, iskoristio trenutak u kojem sam nakratko bila odsutna od radnog pulta, otvorio kasu i ukrao određenu količinu novca. Čula sam da se kasa otvara i videla osobu koja uzima novac. Počeo je da trči, a i ja za njim. Trčao je prema Logavinoj ulici, a kad je shvatio da se tamo nalazi policijska stanica, krenuo je u suprotnom smeru. Napravio je tu krug, pošao kroz pasaž pored Jevrejske sinagoge, zatim izašao na glavnu ulicu - priča Bećirovićeva.

Sve vreme je, nastavlja priču, vikala za njim da je lopov, nakon čega se u potragu uključilo i nekoliko građana koji su pomogli Azri.

- Nakon određenog vremena čula sam povike "policija, policija", ali bili su u civilu i nisam znala da li su to zaista policajci. Sustigla sam konačno lopova koji je bacio novac. Pokupili smo novac, policajci su se predstavili i lopov je vrlo brzo uhapšen. Kasnije sam shvatila da je mogao biti naoružan, ima nož, ali nisam u tom trenutku razmišljala o tome. Drago mi je da je sve završilo dobro - rekla je Azra.

S obzirom na činjenicu da je diplomirala kriminalistiku, njena reakcija je bila prirodna iako ovakve situacije i nisu baš uobičajene.

 

#azraratnica 💪🥰 Azra Becirovic

Posted by Samra Dortbučuk on Thursday, September 10, 2020


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri