VELIKI strah, ogromna napetost od ilegalnih migranata koji već godinama tumaraju zapadom Imotske krajine, u poslednja tri dana dostigli su vrhunac kada su dvojica migranata u nedelju oteli 77-godišnjeg Marijana Babića, iz sela Babići, prvog hrvatskog naselja s bosanske strane.

Komentari (6)

Sale

02.09.2020. 13:02

Kako pre neki dan neko ovde rekao, tražili ste, gledajte. Ko vas terao da donosite i kuso i repato tamo? Spakovano i poslato nazad otkud su došli, i to bez izuzetaka.

Sandra

02.09.2020. 14:41

U poslednja dva dana odjednom su se pojavile velike grupe migranata u okolini BAS-a u Beogradu. Toliko su puni sebe da smo prisiljeni da im se sklanjamo sa trotoara kada prolaze. Ovoliki broj migranata nije bio u toku ove godine. Građani koji ne žive u okolini Karađorđeve ulice, Gavrila Principa i okolnih ulica i ne znaju šta se dešava. Autobusi iz Obrenovca su ih puni, stalno se kreću u grupama i međusobno obračunavaju i svađaju. To sve treba deportovati iz zemlje. Ne znam šta radi policija, izigravaju dobrotvorno društvo. Osim toga ti migranti mogu proširiti epidemiju jer idu bez maski.

Sale

02.09.2020. 15:16

@Sandra - Podsetiste me na nešto što sam čitao o Nemačkoj. U mnogim gradovima gde se ovi skupiše ko muva na... slatko čak su i Nemci kaže počeli da traže kvartale gde se zna da je većina stanovnika Ruskog porekla. Čuvaju se ovi plivači njih ko đavo krsta jer znaju da sa njima nema šale. Pa valjda je vreme da saznaju da nema ni sa Srbima šale...