MAZALI IZMET PO AUTOMOBILIMA U TROGIRU: Dragi Dalmoši, ne brinite, više nećemo dolaziti

Tanjug

ponedeljak, 10. 08. 2020. u 18:40

МАЗАЛИ ИЗМЕТ ПО АУТОМОБИЛИМА У ТРОГИРУ: Драги Далмоши, не брините, више нећемо долазити

Free Images Pixabay

NAKON Zagrepčanke kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i pokidali brisače, Dalmatinskom portalu se javio još jedan čovek iz Solina koji je doživeo istu stvar.

- Meni su četiri stakla na levoj strani mog Renoa bila zamazana izmetom. Nisam to fotografisao, samo mi je bilo na umu da što pre dođem do praonice i skinem to s auta", priča Solinjanin.

Automobil je parkirao na lokaciji Balančane kraj stambenih zgrada. Reno je na tom mestu bio tri dana, a on misli da se to dogodilo zato što jenjegov auto nekome smetao.

Inače, tokom vikenda jedna Zagrepčanka koja je s porodicom letovala u Trogiru, na svom je fejsbuk profilu objavila da joj je neko kvaku na automobilu namazao izmetom i usput pokidao brisače.

I ona kaže da je auto stajao na istom mestu tri dana, a "domaćinima" je poručila:

- Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, korona i to, verujte, da sam mogla bez karantina, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku…..

Ona je Večernji list ispričala da je iz Zagreba otišlaa u Trogir sa prijateljima na tri-četiri dana, a da su auto ostavili u sredu u kvartu na regularnom parking mestu.

- Kada smo došli do auta u subotu našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svedoka, a i policija ne bi istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami - ispričala je za Večernji list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

lesa

10.08.2020. 20:06

I treba sta trazi tamo kadase zna da svu zlobu iskaljuju nad Srpskim turistima,. pogotovu na automobilima. Mala im je Srbija pa su morali da idu pogotovu kod njih.

Pedja

10.08.2020. 22:49

@Ja - A sta bi tek uradili ljudima sa srpskim registarskim oznakama, ako su ovo uradili Hrvatima. Ali nije im zameriti, ipak su vecinski dalmatinci pokatoliceni srbi, a nema vece napasti od ovih sto su prodali veru za veceru.