TROJICA DEČAKA NESTALA U NEKOLIKO DANA: Ivan, Patrik i Lukas imaju po 14 godina, policija Hrvatske moli javnost za pomoć (FOTO)

Novosti online

11. 01. 2024. u 00:27

U Hrvatskoj su, prema informacijama koje je objavila policija Hrvatske na sajtu Nestali.hr, proteklih dana nestala tri dečaka stara 14 godina - Ivan Šnajdar, Lukas Kiralj Jeremić i Patrik Geck.

ТРОЈИЦА ДЕЧАКА НЕСТАЛА У НЕКОЛИКО ДАНА: Иван, Патрик и Лукас имају по 14 година, полиција Хрватске моли јавност за помоћ (ФОТО)

Foto: Nestali Hrvatska

Prvo je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio sa zagrebačke adrese i bio u trenerci i beloj majici. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je građe.

Foto: Nestali Hrvatska

Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe 14-godišnjak.

Foto: Nestali Hrvatska

U ponedeljak je u Zagrebu nestao i Patrik Geck (14), a u trenutku nestanka nosio je crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike. Patrik je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, srednje je građe.

Foto: Nestali Hrvatska

U slučaju da posedujete informacije o ovim dečacima, iz policije pozivaju da odmah obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem imejl adrese: nestali@nestali.hr

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona