POJAVLjUJU se novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu u BiH, gde je jučerašnji trostruki ubica Nermin Sulejmanović brutalno ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe pre nego što se konačno ubio.

Komentari (2)

maniks

12.08.2023. 10:34

Umesto da dolazite u Beograd na proteste Srbija protiv nasilja sad u BH lepo organizujte proteste BH protiv nasilja. Vasi novinari imace sta da izvestavaju a ne da se vrte po Srbiji i pisu gluposti.

Megido

12.08.2023. 12:38

Gledam komentare u novinama - bolesnik, bolesno itd. Bolestan je ceo svet od domaćice do političara i ostatka društva. Nisu krive društvene mreže. Problem je što malo od nas shvata kakvo zlo se nadvilo nad planetu (Otkr. 12:12). Duhovni svet je stvaran i zle duhovne sile na čelu sa Satanom, su jako kivne, nervozne i osvetoljubive, jer znaju da se bliži kraj njihovoj krvavoj vladavini. Davno je prorečeno ovo vreme, ali ljudi jednostavno misle da je to stvar vaspitanja ili poremećaja nečije ličnosti. Suviše je zla da bi rekli -slučajnost! Svi to vide i ipak ne obraćaju pažnju. Dok ne zadesi njih ili nekog njihovog. Saučešće porodici ubijene žene. Uteha je da postoji nada u uskrsenje na rajskoj Zemlj očišćenoj od zla i nasilja, i za nju i nebrojene neznane žrtve nasilja i zločina kroz ljudsku istoriju. Jer za razliku od ljudi, Bog nije pristran i ne gleda ko je odakle i koje nacije ili boje kože (Jov. 5:28,29; Dela 10:34,35).