PIKANTNA BIOGRAFIJA JADRANKE KOSOR: Imala dva muža ali nijednog nije volela

Bivša hrvatska premijerka u knjizi koja se promoviše danas otkrila da je očuha izbacila iz kuće, jer ju je pipkao.

ПИКАНТНА БИОГРАФИЈА ЈАДРАНКЕ КОСОР: Имала два мужа али ниједног није волела

Foto: Printskrin

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor danas u Zagrebu predstavlja svoju novu knjigu ”Kraljica: života ima i izvan politika” koja obiluje pikantnim detaljima iz njene biografije. Tako Kosor otkriva da je bila seksualno uznemiravana od očuha koji je kada je imala četrnaest godina ušao u njezin krevet i počeo je dirati. ”Izbacila sam ga iz kuće, pobacala mu sve stvari”.

Nije i sa ocem imala srećno detinjstvo jer ju je ignorisao, a nije joj odgovarao ni na pisma. Zvala ga je i na maturalni ples ali nije došao. ”Ja sam imala sedam godina i stalno čekala poštara da donese očevo pismo”.

Imala je i dva muža, ali u knjizi priznaje da ni u jednog nije bila zaljubljena. ”Udala sam se da ta njihova agonija prestane jer su doslovno gorili da me osvoje, jer ja to ne mogu gledati, da ne činim čoveka tako nesrrećnim što ga ne želim”.

Sreću je pronašla u sinu Lovri i njegovoj porodici, a sada je baka. Nedavno je Jadranki Kosor umrla majka u dubokoj starosti. Sa majkom je živela u stanu koji je otet zagrebačkom Srbinu. ”Nije me mazio ni život, ni politika, ni novinarfi, ali to me nije sprečilo na putu do uspeha”, kaže premijerka koja je na dužnost došla kada je Ivo Sanader dao ostavku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave