BIZARNA NESREĆA SA TRAGIČNIM ISHODOM U ZAGREBU: Ženu ubola osa, sudarila se sa tramvajem i preminula u bolnici

Novosti online

05. 06. 2023. u 14:13

ŽENA (61) iz Zagreba navodno je zbog alergijske reakcije na ubod insekta izgubila kontrolu nad autom koji je vozila i sudarila se s tramvajem koji je dolazio iz suprotnog pravca. Žena je preminula u bolnici.

БИЗАРНА НЕСРЕЋА СА ТРАГИЧНИМ ИСХОДОМ У ЗАГРЕБУ: Жену убола оса, сударила се са трамвајем и преминула у болници

Foto: Printscreen

Žena je preminula u bolnici posle nesreće, a tačan uzrok smrti tek treba da se utvrdi.

- Čekamo da nam sve pojasne - kratko je rekao suprug 61-godišnje žene koja je u subotu uveče doživela nesreću.

Prema nezvaničnim navodima, 61-godišnjakinja je kratko pre nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je alergijska reakcija uzrok saobraćajne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

- Automobil je odjednom iz leve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali da seku vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su uspeli da je izvuku iz potpuno smrskanog automobila - rekao je čitalac za hrvatske medije, koji je bio svedok nesreće.

Očevici nesreće tvrde da je ceo prednji deo automobila završio pod tramvajem. Žena je prevezena u Klinički bolnici centar Zagreb, u kojem je preminula najverovatnije zbog alergijske reakcije na ubod insekta. Telo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

Ženi vozaču tramvaja, koja je učestvovala u saobraćajnoj nesreći, na terenu je pružena pomoć zbog pretrpljene traume i stanja šoka. Ona nije zadobila nikakve fizičke povrede.

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP - Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)