CVIJANOVIĆ SA ŠOLEOM: Istaknut značaj blagovremene primene izbornih rezultata

Tanjug

01. 02. 2023. u 23:34

PREDSEDAVAJUĆA Predsedništva BiH Željka Cvijanović razgovarala je danas u Vašingtonu sa višim savetnikom državnog sekretara SAD Derekom Šoleom o političkim prilikama u BiH.

ЦВИЈАНОВИЋ СА ШОЛЕОМ: Истакнут значај благовремене примене изборних резултата

Foto EPA

-Istakli smo značaj blagovremene implementacije izbornih rezultata, u cilju što efikasnijeg suočavanja sa socio-ekonomskim izazovima, navela je Cvijanović na Instagramu.

Članovi Predsedništva BiH razgovarali su danas i sa pomoćnikom državnog sekretara za odbranu Marom Karlin i upoznali je sa bezbednosnom situacijom u BiH i drugim relevantnim temama, prenosi RTRS.

Članovi Predsedništva su izrazili opredijeljenost ka daljem unapređenju bilateralnih odnosa sa SAD, uključujući saradnju u oblasti bezbednosti.

Ovo je prvi put od 2005. godine da svi članovi predsedništva BiH u istom trenutku borave u glavnom gradu SAD, gde su ranije danas održali sastanak sa članovima Odbora za spoljne poslove američkog Senata.

Povod za dolazak u Vašington bio je poziv na tradicionalni molitveni doručak koji organizuje američki Kongres.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)