JEDAN broj poslanika u bugarskom parlamentu držalo je transparente na kojima je pisalo "Makedonija je Bugarska", preneli su skopski mediji.

Juca

25.06.2022. 03:13

Danasnja makedonija je nekada bila i zvala se Stara Srbija , Tito je kriv on je stvorio te veštačke republike i ostavio nam noćnu moru !

nikola

26.06.2022. 11:28

Juca ! Nekad se i Vojvodina zvala Madjarska . Nisu Makedoniju oslobadjali TVOJI JADNI CHETNICI nego MOJI HRABRI PARTIZANI . Moj Ujak ( Majkin Brat ) je pali Narodni Heroj - Jugoslavije , Spomenica 1941 a poginuo 1942 . Idi i uchi istoriju !!!

Lesa

28.06.2022. 00:42

Komunisti su Srbima uzeli identitet. Nismo znali sta smo. Sećam se prve godine srednje skole kada smo se svi u razredu izjasnili kao jugosloveni. UŽAS! Odustali smo od svoje države da bi stvorili neku drugu. I jedine budale koji smo pristali na parčanje Srbije 74'. Rasparčana crkva....Goli otok pun Srba, oprostili Jasenovac, Kozaru, pristali da nam Hrvat bude predsednik a, svog Kralja nismo hteli. Eto za to je poginuo tvoj djed. Jos je I heroj. A tu Vojvodinu koju spominjes...Nju nam je Evropa dala ali ne na poklon. Ona je plaćena glavama 30 posto stanovnistva koji su stradali u 1. Svetskom ratu. Žene ,deca, starci, muškarci Svi! E to je bio genocid. A danas genocid formuliše ko kako hoće I za šta mu treba. Kad je Makedonija bila Bugarska? Za vreme Dardanije ????