MAJKA PREKLALA SINA (5), PA SE UBILA, TELA PRONAŠAO OTAC: Detalji tragedije u Hrvatskoj, komšije kažu – zločin zbog nemaštine

Novosti online

05. 04. 2022. u 17:15

STRAVIČAN prizor mrtve majke i deteta u porodičnoj kući u Donjoj Bistri kod Zagreba šokirao je Hrvatsku.

МАЈКА ПРЕКЛАЛА СИНА (5), ПА СЕ УБИЛА, ТЕЛА ПРОНАШАО ОТАЦ: Детаљи трагедије у Хрватској, комшије кажу – злочин због немаштине

Foto: Printskrin Jutjub Cropix

Prema prvim, još nezvaničnim informacijama majka je nožem preklala sina (5), pa presudila sebi, a krvava tela u kupatilu je pronašapo nesrećni suprug, odnosno otac ubijenog mališana!

Policija je saopštila da je istraživanjem do sada utvrđeno, a na osnovu vidljivih povrda na telima, da se radi o nasilnoj smrti majke i deteta.

Stanovnici mirnog bistranskog kraja su zgroženi i u šoku.

- Priča se da je ona prvo ubila svoje dete, a onda je presudila sebi. Zaista mi je je neshvatljiv taj potez, iako nam se jadala poslednjih dana da nije dobro, da se oseća čudno, da joj je dosta svega. Ali nikome nije bilo ni na kraj pameti da će da bude u stanju da počini takav užas - kaže jedna meštanka Donje Bistre.

Drugi komšija kaže:

- Pa što joj je dete na pragu života bilo krivo, kad već njoj u životu nije išlo?

Potresne su reči žene koja je stanovala nedaleko od njih, kaže da ih ne poznaje dugo, da misli da su podstanari i da su ih mučile financije.

- Srela sam ih neki dan u prodavnici. Dete je kod kase videlo kinder jaje i tražilo ga. Insistiralo je na slatkišu, ali mama je ponavljala da ne može danas, da ćee da mu kupi drugi put. Uzela sam sam tu čokoladicu i dala detetu, pa rekla prodavačici da meni naplati. Majka je samo ćutala i brzo su otišli napolje – priseća se.

Kako kaže, na kraju se pitala da nije problem nešto drugo a ne financije, da možda dete ne sme da jede slatko, ili već nešto drugo, ali verujem da bi joj majka deteta to pomenula.

Posle uviđaja tela majke i deteta Nakon očevida su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Nesrećni čovek koji je pronašao mrtvu suprufu i petogodišnje detee se nalazi u stanju totalnog rastrojstva i pružena mu je medicinska pomoć.

(Jutarnji/Večernji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)