VEZAN LANCIMA PUZAO DO SMEĆA DA BI JEO: Detalji užasa u Zagrebu, Amerikanac zlostavljao brata i iskopao mu grob!

Novosti online

17. 01. 2022. u 22:17

AMERIČKI državljanin (40) T.G.T. osuđen je na tri godine zatvora u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, jer ga tužilaštvo tereti da je 2020. godine u iznajmljenoj kući u Zagrebu zatočio svo autističnog brata, izgladnjivao ga i mučio, pa mu iskopao grob u dvorištu.

ВЕЗАН ЛАНЦИМА ПУЗАО ДО СМЕЋА ДА БИ ЈЕО: Детаљи ужаса у Загребу, Американац злостављао брата и ископао му гроб!

Foto Depositphotos

Ceo slučaj ugledao je svetlost dana nakon što je policija u leto 2020. godine primila dojavu o mučenju koje su primetile komšije. Jedna žena je, kako je objasnila, ugledala u  okolnom dvorištu visokog, neuhranjenog muškarca vezanih ruku sa lancima na nogama koji je puzao do smeća, pokušavajućo da pojede ostatke hrane. Policija je tada došla na lice mesta, i u kući zatekla zaključanu osobu muškog pola u prljavom toaletu.

Amerikanac koji je mučio svog brata predstavio se kao penzionisani američki vojnik koji brine o starijem autističnom bratu, dok je svojevremeno bio i predavač engleskog u školi stranih jezika. 

Amerikanac je pritvoren od avgusta 2020. godine, a u kaznu će mu biti uračunato i vreme provedeno u zatvoru, dok će imati i pravo žalbe na presudu, dok se zlostavljani brat u međuvremenu oporavio i vratio za Ameriku gde čeka optuženog nakon odsluženja kazne.

BONUS VIDEO - MAŠINA ZA MLEVENJE MESA SA LJUDSKIM DNK - Kuća užasa u Ritopeku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PROBUDILO ME JE, MISLIO SAM DA SANJAM: Zemljotres u Hrvatskoj, epicentar između Brača i Hvara