ANIMIRANI film koji je osvanuo na društvenim mrežama, u kom su Srbi prikazani kao pacovi koje "čarobni frulaš" izvodi iz Knina i traktorom ih šalje van Hrvatske, izazvao je buru u medijima širom regiona.

Komentari (10)

Solo

09.12.2021. 12:37

Pa zar niko da nesavije tabak i tuzi tu grupu ljudi za omalovazavanje i nacionalnu diskriminaciju Srpskog naroda zbog tog animiranog filma...Koje su nase vrednosti i kako ih mi zasticujemo i na kraju koje taj koji ce da pokrene iskrenu borbu protiv takve maloumne grupe iz druge zemlje i ne samo protiv animiranog filma nego i ostale ustaske agresivne i podle politike jer prepucavanje preko novina nicemu nevodi a uzdasi,bol i patnja su sastavni deo ovog Srpskog naroda koji nikako da se izvuce iz tog nojevog sindroma glavom u pesak...??? Kad ce nasa svest da se probudi i kad cemo da shvatimo da imamo samo sebe i da moramo da ucimo sto vise jer znaje i intelekt pobedjuje dok zastarelost i lose navike vracaju nas ponovo u ne tako daleke proslosti pune losih iskustava i pogresnih odluka po ceo Srpski Narod...

Ljuba

09.12.2021. 14:38

Колико би Хрвата остало, кад би се сви покатоличени Срби вратили својој вери и својој националној припадности?

buki

09.12.2021. 23:37

@Ljuba - Ne pominjimo više te pokatoličene Srbe, jer su nam upravo oni veći neprijatelji i od Hrvata, kao što su nam poturčeni Srbi veći neprijatelji od Turaka. Odrekli se oni nas, odrecimo se konačno i mi njih, kao da nisu ni postojali. Stavimo jednom za svagda tačku na to njihovo poreklo, jer ne želim da osećam stid u njihovo ime.

VladaNS

09.12.2021. 17:13

Jako mi je žao hrvatskog naroda što većina ima takav stav. Od preduge mržnje sami će sebe odvesti u ambis iz koga će jako teško izaći. Nekada su bili većinom, sasvim normalan narod, ali sada.... Ja prema bolesnom narodu ne mogu da gajim bes i mržnju, tako da mi Vas je u stvari jako žao.

Sljiwoo

10.12.2021. 01:12

Autora treba obavezno optuziti u Strazburu,i traziti opstetu za nanoseni bol i uvredu..Podsetiti svet na kontinuitet NDH te sva sramna zlodela najmonstruoznijeg naroda na zemaljskoj kugli..kojima se lucifer ponosi..