REŠENA MISTERIJA OSMOG PUTNIKA AUTOBUSA SMRTI: Otkriveno kako je došlo do greške nakon stravične nesreće u Bugarskoj

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 11:48

KAKO se čini, rešena je misterija oko osmog putnika, koji se prethodnih dana pominjao među preživelima u tragičnoj nesreći na auto-putu Struma u ​​Bugarskoj.

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ОСМОГ ПУТНИКА АУТОБУСА СМРТИ: Откривено како је дошло до грешке након стравичне несреће у Бугарској

Foto: Profimedia

Prema navodima bugarske televizije BNT, greška se dogodila u bolnici "Pirogov", jer je došlo do neslaganja između spiska povređenih u nesreći i spiska učesnika putovanja makedonskog turističkog preduzeća.

Osoba koja je pominjala Šadija Naufa al Saleha, koji je uvršten na bolničku listu putnika autobusa koji se zapalio i u kom je stradalo 45 putnika, reagovao je lično na televiziji objašnjavajući da nema nikakve veze sa nesrećom, prenosi "Kosovo onlajn".

- On je bugarski državljanin i u subotu je primljen na odeljenje traume u bolnici 'Pirogov' zbog preloma ruke. Tada se ispostavlja da je u klinici pogrešno upisan u spisak povređenih u nesreći. Saleh je već pušten iz bolnice - javio je BNT.

Zabuna je nastala nakon što je bugarsko javno tužilaštvo na konferenciji za novinare saopštilo da su 44 tela izvađena iz autobusa, a da je osam putnika preživelo. Ranije je saopšteno da je u nesreći poginulo 45 putnika.

Tako je ispalo da je jedno ime bilo "višak".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)