MUZIKA SVIRA DOK SEVAJU PESNICE: Opšta makljaža u kafiću u Posušju - više osoba povređeno (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2021. u 23:45

U NOĆI između petka i subote izbila je masovna tuča u centru Posušja u jednom ugostiteljskom objektu, u kome je jedna osoba teće povređena, zadobila je prelom desne noge i potres mozga, dok je nekoliko mlađih osoba lakše povrešeno.

МУЗИКА СВИРА ДОК СЕВАЈУ ПЕСНИЦЕ: Општа макљажа у кафићу у Посушју - више особа повређено (ВИДЕО)

Foto: Printksin

Policiji je masovna tuča prijavljena oko deset do jedan, patrola koja je stigla na mesto događaja zatekla je veliki broj gostiju ispred lokala na ulici.

- Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobegli. Brzom razmenom informacija i patrolom na terenu kao i izjava učesnika došli smo do informacije o kome se radi - rekli su iz MUP-a ZHK.

U petak na subotu izbila je masovna tuča u centru Posušja, tačnije u ugostiteljskom objektu Viva, gde je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, prelom noge i potres mozga, dok je nekoliko osoba lakše povređeno.

Kako javljaju mediji u federaciji reč je o trojici braće koji su se udaljili "mercedesom" imotskih registracija, dok je teško povređen vlasnik kafića.

Nešto posle jedan sat granični policajci na GP Osoje su kontrolisali i izdvojili mercedes u kome su zatečene dve osobe za kojima se tragalo. Spomenutu braću M.G (1991.) i R.G ( 1993.) su zadržali do dolaska pripadnika PU Posušje koji su nakon dolaska utvrdili identitet njih dvojice, dok trećeg nisu pronašli u vozilu.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a