PREDSEDNIK Zoran Milanović označio je danas Srbiju "problematičnom", komentarišući nedavnu posetu kancelarke Angele Merkel Beogradu, a osvrnuo se i na nekadašnju izjavu pokojnog patrijarha Irineja o ugroženosti Srba u Crnoj Gori.

Komentari (21)

marina

16.09.2021. 15:22

stvarno covek da povrati kada procita nasao da govori ko je problematican ovo doslo vreme da lopov prica o postenju da se ne izrazim malo degutantnije e balkane treba da te nema

Strahinja

16.09.2021. 16:11

Hrvatska vrhuška izgleda nema drugog posla nego da se bave Srbijom,Srpskom crkvom,Aleksandrom Vučićem itd itd....Neka gledaju u svoje dvorište gdje mnogo smeća ima

Solo

16.09.2021. 16:21

Hrvati i Crnogorci pucaju od muke sto im nemacka kancelarka Angele Merkel nije dosla u posetu da bi se jadali i plakali od muke kako ih Srbija ugrozava a specijalno novinarima albancima sa Kosova cak nije htele da odgovara na pitanja kad je bila u Tirani. To se vidi koje bos na ovom prostoru a ostala buranija koja pokusava kao da dominira ovim prostorima su hrvati koji pokusavaju na sve nacine da se predstavljaju kao glavne sudije za Srbiju kojoj nemogu ni cipele da ociste a kamoli nesto drugo..Nase vreme dolazi sve jace i jace sa napredkom i novim tehnologijama dok ostali u okolini zive u 90-im godinama nadajuci se nekim novim promenama na stetu Srba..

Dusan

16.09.2021. 17:39

Eto, Severina,Milanovic, sto rece E.M.Remark," svi su oni isti, samo se neki duze pretvaraju" , pa ih tako i treba tretirati! Hajde drzavo, donesi vec JEDNOM tu Rezoluciju o genocidu!!!

Jelena

16.09.2021. 18:44

Čudno ni riječi o pravu spc na svoju vjersku slobodu i imovinu, kao i Srba u cg Naravno, znalo se o čemu će razgovarati, čim je dogovoren posjet. Sad će milanović zvati kurtija, pa bakira, sve sa jednim ciljem, optuživati Srbiju i pljuvati

Nikola

16.09.2021. 18:46

Сироти Милановић, по имену и презимену је Србин. Нека мало прочачка по породичном стаблу, сигурно ће наћи доста Срба међу својим прецима и схватиће разлог свог шизофреног понашања.

buki

16.09.2021. 18:53

Sloba i Mira su bili Brozovi đaci, a svi znamo da je bilo zabranjeno izgovoriti Ustaše, a da ne dodaš i Četnici, kako bi veštački izjednačili koljače i one koji su pokušavali Srbe da zaštite od ustaške kame. To što se Sloba ustezao da izgovori istinu, ne znači da je Broz svim Srbima isprao mozak pa ne mogu da vide i izgovore pravu istinu o II Sv. Ratu i zlodelima koje su činile Ustaše, a potom i komunisti kada su došli na vlast. Vučić je ohrabrio Srbe, da konačno progovore o obimu zločina koji su nad njima učinjeni i naučio nas da se ne stidimo mi što su nas drugi klali i mučili, već da preživeli ponosno dignu glavu i hrabro izgovore istinu. Hvala mu, a Milanović i Milo da imaju bar malo savesti, bar bi ćutali, ako nisu sposobni da pogledaju istini u oči.

Vuk07

17.09.2021. 00:04

Sta radi ovaj njihov Beogradski nadbiskup mons. Stanislav Hočevar, zar on ne slusa koje sve glupost izgovaraju Plenkovic i Milanovic, Zasto ne da neku izjavu na sve sto se desava i napad iz njegove lepe. Patrijah Porfirije doziveo da ga jedna pevaljka Severina vredja i preti. Sta bi bilo da mi Hočovara napadamo i pljujemo to bi bilo odma tema u parlamentu u Briselu Mi se osecamo hriscaninima kao i oni pa ih nikad ne vredjmo barem ne u javnosti. A oni se takmice ko ce vise i snaznije da udara po Srbima i prestavnicima SPC Nek Hočevar da njegovo misljenje . Da neko od novinara bilo ko intervijuse. Da cujemo njega da znamo, kako cemo dalje. Da i mi malo okrenemo list. Da se i on oseca neprijatno u Beogradu.

Marakana

17.09.2021. 11:35

Znate zašto mrze lstrane, zato jer nisu za vreme rata, a ni sada hteli da mrze po naređenju-Istrani ne silaze, onako sramno, sa postolja.

Koko

05.10.2021. 23:24

@Vuk07 1. Ako napadnete Hočevara, imati ćete spor s Vatikanom, a ne Hrvatskom 2. Hočevar ne može ništa reći o Hrvatskoj, jer malo zna o njoj, već je 100 godina u Beogradu 3. Hočevar nije Hrvat, već Slovenac, tako da ga možete napasti po nacionalnoj pripadnosti