NA POSLU AJKULE, U LJUBAVI ROMANTIČNE: Astrologija "Novosti" - Ovo su karakteristike osoba koje su Ribe u horoskopu

Astrolog Marina Jungić Milošević

26. 02. 2024. u 12:00

NAJTAJANSTVENIJIM i poslednjim, dvanaestim zodijačkim znakom upravljaju Neptun i Jupiter, planete mašte, umetnosti, romantike, ljubavnog zanosa, putovanja, optimizma, znanja...

НА ПОСЛУ АЈКУЛЕ, У ЉУБАВИ РОМАНТИЧНЕ: Астрологија Новости - Ово су карактеристике особа које су Рибе у хороскопу

Foto: Free Images Pixabay

Zato su Ribe kreativne, senzibilne, intuitivne, saosećajne, požrtvovane, misteriozne, introspektivne. Odlični su psiholozi, čitaju ljude kao knjigu, pa se među njima često nađu sjajni psihoterapeuti, ali i pravnici. Svestrane su, lojalne, imaju širine i diplomatskog takta i pravi kosmopolitski duh. Predmet njihovog interesovanja često je naučna fantastika, moderna tehnologija, kompjuteri. Vole more, životinje i putovanja. U većini slučajeva su religiozne, a takođe ih privlače meditacija i okultne teme. Introspektivne su, dok i raspoloženje varira od flegmatičnosti do melanholije.

Budući da su preosetljive i da kao sunđer upijaju uticaje iz neposrednog okruženja, Ribe imaju bogat unutrašnji život i često žive u svom svetu fantazije i mašte. Kada su neshvaćene, znaju da se izoluju i da pribegavaju lažima i samozavaravanju, što ne čudi kada se zna da njihov vladalac Neptun simbolizuje i obmane, prevare, iluzije, zablude. Mane su im što su vrlo sujetne, podložne sugestiji, neodlučne i lako se rasplinu. Pošto Neptun simbolizuje i alkohol, drogu, kocku, u zavisnosti od aspekata u ličnom horoskopu, podložne su i ovim vidovima zavisnosti.

Foto: Novosti

Većina predstavnika ovog promenljivog, vodenog znaka, poseduje dar za umetnost, pa ne čudi što je u ovom znaku rođeno mnogo slavnih kompozitora, muzičara, pisaca, glumaca: Štraus, Ravel, Šopen, Smetana, Viktor Igo, Brus Vilis, Kurt Rasel, Luk Beson, Majkl Kejn, Roza Luksemburg, Elizabet Tejlor, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Rijana, Danijel Krejg, Dru Barimur, Džastin Biber, Eva Mendez, Džesika Bel, Lajza Mineli, Eva Longorija, Kvin Latifa, Rudolf Nurejev, Vesna Trivalić, Snežana Savić, Sergej Ćetković...

Liderske sposobnosti muškaraca rođenih u ovom znaku dolaze do izražaja u srednjim godinama (zbog uticaja Jupitera). Lojalni su, ambiciozni, uporni, istrajni, ajkule na poslu, popustljivi kod kuće.

Foto Pixabay free images

U ljubavi, Ribe su suptilne, sklone idealizovanju partnera, žrtvovanju, mazohizamu, tajnim romansama. Kada se zaljube, gube smisao za realnost. Nema romantičnijeg znaka u celom Zodijaku od muškarca Riba, koji će vam ako treba skinuti zvezde s neba. Plemenit, odan, duhovit, samo naizgled neodlučan, vrlo sentimentalan. Naravno, ukoliko drugi aspekti u horoskopu to ne demantuju. Žene su prave zavodnice i bez obzira na njihovu nesigurnost, često i neurotičnost, muškarci retko mogu da odole njihovom šarmu. Oba pola najbolje se slažu sa Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Slabe zdravstvene tačke kod oba pola su nervni sistem, limfni sistem, bubrezi, zadržavanje vode u organizmu, oticanje nogu, oči, pluća, a mogu da imaju problema i zbog visokog pritiska, glavobolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)