SEKS, AFERE I SKANDALI: Spoj Merkura i Plutona donosi nam haos - očekujte svašta do 10. februara!

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 02. 2024. u 17:49

MERKUR, simbol komunikacija, biznisa ali i flerta, pobegao je danas - 5. februara, od strogog, poslovičnog i hladnokrvnog Marsa u Jarcu u ekscentričnu, nekonvencionalnu, razigranu Vodoliju.

СЕКС, АФЕРЕ И СКАНДАЛИ: Спој Меркура и Плутона доноси нам хаос - очекујте свашта до 10. фебруара!

Foto: Shutterstock

Ali to ne znači da ćete zbog toga zanemariti posao, naprotiv! Jer, na početku 11. zodijačkog znaka dočekao ga je Pluton, planeta dominacije, harizme, novca i seksualnosti, i Merkur se ponovo našao u zagrljaju jedne moćne planete.

Budući da je Pluton planeta strasti, posesivnosti i ljubomore, sigurno je da će biti mnogo više takvih scena, kako u bračnim, tako i u tek započetim vezama. Ovaj aspekt upozorava i na opasnost od nasilja nad ženama, bez obzira na to da li se radi o fizičkom ili psihičkom nasilju.

Pored novih susreta i druženja sa starim i novim prijateljima i poznanicima, na putovanjima i preko neta, ovaj tvrdoglavi i intuitivni Merkur u Vodoliji (inače, sjajan psiholog), donosi vam i nove kontakte sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Budući da Merkur upravlja rečima (pisanim i izgovorenim), do 10. februara, može se očekivati pravi bum seksualnih (Pluton) afera i skandala u medijima (Vodolija). Sve to pojačava kvadrat sa Jupiterom iz Bika, pa će se tu umešati i velika lova...

Ovaj spoj (konjunkcija) Merkura i Plutona, daje vrhunskog advokata, sjajnog psihologa ili vođu mafije, naravno, u zavisnosti od položaja ostalih planeta u ličnom horoskopu. Zajedničko im je da su pronicljivi, sugestivni i da nema toga u šta neće uspeti da vas ubede, samo ako to žele. Pravi su fanatici u poslu i jednim argumentom, mogu vas pridobiti na svoju stranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave