DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 31. OKTOBAR: Rak razmišlja o novom poslu, Devicu očekuje zanimljivo poznanstvo, Jarac dobija poziv za izlazak

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 31. oktobar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 31. ОКТОБАР: Рак размишља о новом послу, Девицу очекује занимљиво познанство, Јарац добија позив за излазак

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, u astrološkoj kući finansija, čini vas napetim i konfuznim. Trigon Venere i Plutona, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Trigon između vašeg vladaoca Venere i Plutona, planeta strasti ali i posla, donosi vam zaradu preko kupoprodaje nekretnina. Mnoštvo planeta u Škorpiji, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Devica misli na vas.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Izazovni aspekti Meseca u vašem znaku sa Saturnom u astrološkoj kući karijere, podstiču vašu ambiciju i upornost, a jer je realiztacija poslova usporena ili odložena na neko vbreme. Neko koga poznajete preko posla želi da vas vidi.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju podsvesti pojačava vašu intuiciju, a napet aspekt sa Marsom, vašu ambiciju da realizujete zamisao o novom poslu. Naglašeni znaci Škorpije i Bika, upozoravaju da povedete više računa o troškovima.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa vašim vladaocem Suncem u trigonu sa Saturnom u astrološkoj kući finansija, može vam "leći" neka zakasnela isplata. Aspekti Meseca u Blizancima donose vam susrete i poznanstva sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Škorpije, u koji pada vaše astrološko polje biznisa, donosi vam uvećanje zarade preko jednog kreativnog projekta. Na nekom većem skupu, u večernjim satima, možete da upoznate šarmantnog Bika ili romantične Ribe. Oprez za volanom.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Naglašene astrološke kuće posla i novca, fokusiraju vas na jedan honorarni angažman koji bi mogao da vam se isplati na duže staze. Pozicija Meseca, otežava kontakte sa strancima i realizaciju poslova sa osobama koje žive u drugom gradu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta strasti, pod uticajem Meseca u astrološkom polju ljubomore, u prepodnevnim satima, donosi vam rasprave sa partnerom. Mnoštvo planeta u vašem znaku čini vas popularnim u društvu, naročito suprotnog pola. Bik misli na vas.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko Blizanaca, znaka u koji "pada" vaša kuća partnerskih odnosa, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera, planete ekspanzije, mogu vam doneti neke vanredne troškove.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt vašeg vladaoca Saturna i Meseca u astrološkoj kući posla, podstiče vašu ambiciju i želju da ne odustajete od saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Dobijate poziv za izlazak od jedne Device.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko astrološkog polja ljubavi, pod uticajem vašeg suvladaoca Saturna, nagoveštava susret sa starom ljubavi. Aspekti vašeg vladaoca Urana donose vam novac preko tajnih izvora prihoda. Vaga misli na vas.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Naglašeni znaci Škorpije i Bika čine vas spremnim da se angažujete u zajedničkom poslu sa inostranim partnerima. Moguća je obnova emotivne veze sa osobom koja vam je nekada mnogo značila. Bik misli na vas, a Rak vam šalje poziv za izlazak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!