DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. OKTOBAR: Ovan da pazi na novac, Škorpiju očekuje poznanstvo preko prijatelja, pred Ribama je romantičan dan

Astrolog: Marina Jungić Milošević

11. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 12. oktobar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 12. ОКТОБАР: Ован да пази на новац, Шкорпију очекује познанство преко пријатеља, пред Рибама је романтичан дан

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars danas ulazi u Škorpiju i obrazuje kvadrat sa Plutonom, što nepovoljno utiče na finansije. Ne preproručuje se podizanja kredita, ulaganja novca u građevinske radove ili kupoprodaja nekretnina. Podložnost povredama.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mars, planeta akcije koji upravlja vašim partnerskim odnosima, ulazi u posesivnu Škorpiju, donoseći vam ljubomorne scene sa voljenom osobom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim članovima porodice. Podložnost infekcijama.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sa ulaskom Marsa, planete akcije ali i sukoba, u šesto astrološko polje, mogu biti narušeni vaši odnosi sa saradnicima, kolegama i prijateljima. Dobijate poziv za izlazak od nekog vazdušnog znaka. Pazite se povreda u kući.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vašu astrološku kuću ljubavi danas ulazi Mars, planeta strasti i posesivnosti, što donosi ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. Neko koga ste upoznali na putu ili preko interneta, pokušaće da ponovo uđe u vaš život.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Marsa u četvrto astrološko polje donosi vam konflikte i svađe sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Postajete zahtevniji kada se radi o novom poslovnom projektu, zbog čega možete doći u sukob sa kolegama. Osetljiv želudac.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mars, koji upravlja vašim komunikacijama i finansijama, danas ulazi u Škorpiju, vašu astrološku kuću logike, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji prilikom ulaganja u poslovne aranžmane sa strancima. Pazite se za volanom.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Marsa, vladaoca vašeg posla i partnerskih odnosa, u Škorpiju, može vam doneti zaradu preko porodičnog biznisa ili samostalne delatnosti u vezi sa nekretninama. Strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Osetljivi buvrezi.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i entuzijazma. Dobar aspekt sa Venerom, simbolom ljubavi, nagoveštava mogućnost upoznavanja zanimljive osobe preko prijatelja. Podložnost povredama.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa ulaskom Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim životom i intuicijom, u 12. astrološko polje, i vi možete ući u tajnu romansu sa vodenim znakom. Klonite se nepotrebnih troškova i rizičnih finansijskih transakcija. Izbegavajte alkohol.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mars koji upravlja vašim privatnim životom, ulazi u Škorpiju, donoseći vam turbulentan period u odnosima sa voljenom osobom. Moguće su i rasprave sa članovima porodice. Razočarani ste ponašanjem jednog prijatelja. Pazite se za volanom.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa u astrološko polje karijere, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o novim izvorima prihoda. Jedan od njih odnosi se na poslove u vezi sa nekretninama i sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora. Bol u leđima.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vladalac vašeg ljubavnog života, Mars, ulazi u devetu astrološku kuću, obrazujući napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, što vam donosi romantičan susret sa osobom iz drugog grada ili zemlje. Čuvajte se lažnih prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu