HOROSKOP ZA UTORAK 19. SEPTEMBAR: Ovna očekuju strastveni trenuci, Strelac da se pazi rasprave sa kolegama, Ribe kreativne

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 09. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 19. septembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 19. СЕПТЕМБАР: Овна очекују страствени тренуци, Стрелац да се пази расправе са колегама, Рибе креативне

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Naglašeni zemljani znaci donose vam povoljne šanse na poslu i uvećanje prihoda. Mesec u strastvenoj Škorpiji u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, u popodnevnim satima nagoveštavaju strastvene zajedničke trenutke sa ljubavnim partnerom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Škorpiji pod uticajem Jupitera i Urana iz vašeg znaka, donosi vam rasprave sa emotivnim partnerom, naročito ako je reč o Škorpiji ili Jarcu. Neko ko živi u drugom gradu ili zemlji, želi da vas što pre vidi. Pazite se povreda u kući.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sa vašim vladaocem Merkurom u astrološkoj kući posla i Mesecom u Škorpiji, u prepodnevnim satima možete da postignete dogovor o aranžmanu sa strancima. Popodne vas očekuje susret sa jednom šarmantnom Vagom. Čuvajte se u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u strastvenoj, posesivnoj Škorpiji, u opoziciji sa nepredvidim Uranom, donosi vam buru na ljubavnom planu. U popodnevnim satima, pruža vam se šansa za uvećanje zarade, ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Dobar aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Sunca, odgovara naučnicima i umetnicima rođenim u trećoj dekadi. Kvadrat sa Venerom u vašem znaku, doprinosi tenziji u domu, sa partnerom i članovima porodice. Čuvajte se povreda u kući.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u astrološkom polju dogovora i biznisa, što vam donosi mogućnost realizacije vaših ideja i planova. U popodnevnim satima očekuje vas romantični susret sa Škorpijom ili Ribama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec upravlja vašom karijerom, praveći napete aspekte sa vašim vladaocem Venerom i planetama u Biku, što podstiče vašu ambiciju ali i potrebu za trošenjem novca. Potrudite se da budete taktičniji u odnosu sa saradnicima. Nervoza.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Naglašeni zemljani znaci donose vam novac, ako se bavite poslom koji zahteva društveni angažman ili radite u medijima. Mesec u vašem znaku u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, nagoveštava romantični kontakt sa nekim iz inostranstva.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Opozicija između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera blizu Urana, može vam doneti nesuglasice ali i burne rasprave sa saradnicima i kolegama. Emotivni partner je pod velikim pritiskom na poslu, što se odražava na vaš odnos.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između Meseca u Škorpiji i vladaoca vašeg znaka Saturna, povoljno utiče na mogućnost realizacije vaših planova i ideja. Imate podršku jednog Bika i Device. Ljubavni partner može burno reagovati na neke vaše predloge.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran u opoziciji sa Mesecom u Škorpiji, donosi vam konflikte i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Zbog naglašenih zemljanih znakova, možete da očekujete uvećanje prihoda, ali budite oprezniji ako se bavite nekretninama.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Neptuna, simbola mašte, podstiče vašu intuiciju i kreativnost. Aspekti Merkura koji upravlja vašim partnerskim odnosima, još uvek nepovoljno utiču na komunikaciju sa voljenom osobom. Nesanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JA SAM MOMČE SA KOSOVA Milan Vasić stigao na KiM - podelio slike: Ovo je moja duša (FOTO)