DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 14. JUN: Blizanci oprezno sa novcem, Devici moguća tajna romansa, Ribe očekuje posao sa strancima

Piše: Marina Jungić Milošević

13. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 14. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 14. ЈУН: Близанци опрезно са новцем, Девици могућа тајна романса, Рибе очекује посао са странцима

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Prepuno astrološko polje posla, obećava uvećanje prihoda, ali i neplanirane troškove. Asterioid Amor u vašem znaku pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, simbola harizme, nagoveštava strastvene trenutke udvoje. Poslušajte savet nutricioniste.

Bik

Mesec blizu Jupitera u vašem znaku, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Venerom, blizu Marsa, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom. Pozicija Merkura povoljno utiče na ishod poslovnih dogovora. Pazite se povreda u kući.

Blizanci

Sa vašim vladaocem Merkurom u polju ličnosti, pod povoljnim uticajem ljubavnih planeta, očekuje vas zanimljiv susret sa Lavom ili Vodolijom. Nepovoljan aspekt sa Saturnom u Ribama, opominje na oprez sa finansijama. Problemi sa zglobovima.

Rak

Naglašen uticaj Meseca, simbola emocija, koji upravlja vašim znakom u sekstilu sa vladaocem polja ljubavi, priziva stare simpatije. Prepun znak Bika najavljuje mogućnost zarade preko poslovanja sa strancima. Povedite računa o ishrani.

Lav

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Neptuna,simbola mašte i obmana, pogoduje umetnicima, ali upozorava na opasnost od prevare. Sa Venerom i Marsom u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni. Više se odmarajte.

Devica

Zbog naglašenih polja karijere i inostranstva, moguć dogovor sa strancima, dok vam aspekt vašeg vladaoca Merkura i retrogradnog Plutona, donosi uvećanje prihoda. Pozicija Meseca i ljubavnih planeta, nagoveštava tajnu romansu. Osetljivi bubrezi.

Vaga

Pozicija asteroida Karma, Merkura, planete biznisa i Meseca, koji upravlja poljem karijere, omogućava vam da osetite ukus publike ili očekivanja partnera u poslu. Spoj vašeg vladaoca Venere i Marsa u Lavu, obećava zanimljive susrete. Osetljiva koža.

Škorpija

Prepuno sedmo polje, u kome se nalazi i Mesec, kao i aspekti vašeg vladaoca, retrogradnog Plutona, donose vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, ako se bavite advokaturom ili ste poznati u javnosti preko posla. Tajna romansa. Nervoza.

Strelac

Vaš vladalac, Jupiter, simbol prosperiteta, pod uticajem Meseca i Saturna, donosi uspeh novembarskim Strelcima, ali se svima preporučuje oprez prilikom potpisivanja ugovora. Lav i Blizanci nastoje da privuku vašu pažnju. Rasejani ste.

Jarac

Sa planetom moći i novca koja se vratila u vaš znak, sve nedovršene poslove polako ćete privoditi kraju. Vaš vladalac Saturn, simbol vernosti i trajanja, pod uticajem mnoštva planeta iz Bika, obećava prijatne trenutke sa partnerom. Nesanica.

Vodolija

Preko vašeg vladaoca Urana, simbola budućnosti, prelazi Mesec, donoseći vam povoljne okolnosti, ako se bavite privatnim biznisom. Zbog naglašenih polja ljubavi i partnerskih odnosa, rado ste viđeni u društvu suprotnog pola. Potreban vam je odmor.

Ribe

Tranzit Meseca preko vaših vladalaca, Neptuna i Jupitera, donosi kontakte sa strancima, a aspekti Merkura sa retrogradnim Plutonom mogućnost ulaganja u nove projekte. Neko ko vas poznaje preko posla, ne prestaje da misli na vas. Nesanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU