INSTITUT ZA MEDICINSKA ISTRAŽIVANJA DOBIO TRI MEĐUNARODNA PROJEKTA: Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić posetio istraživače

Lj.B.

30. 01. 2024. u 11:56

Institut za medicinska istraživanja Univerziteta u Beogradu dobio za naredni period tri međunarodna projekta (konkursi programa Horizon, Horizon Europe i Twinnings).

ИНСТИТУТ ЗА МЕДИЦИНСКА ИСТРАЖИВАЊА ДОБИО ТРИ МЕЂУНАРОДНА ПРОЈЕКТА: Ректор Универзитета у Београду Владан Ђокић посетио истраживаче

univerzitet u beogradu

 Inače, ovaj institut već ima tri aktivna međunarodna naučna projekta, a rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić čestitao je direktoru dr Saši Radovanoviću i istraživačima sa instituta uspehe koje su postigli u prethodnom periodu.

Institut za medicinska istraživanja ima ukupno 104 zaposlena, od kojih je oko 70% doktora nauka, a još 16 istraživača su doktorandi. Upravo status doktoranada, odnosno pitanje mentorstva prilikom izrade disertacija, bila je jedna od tema o kojoj su razgovarali rektor Đokić i rukovodstvo Instituta, a kao važne teme pokrenute su i status njihovih istraživača u nastavi na Univerzitetu u Beogradu, posebno na doktorskim studijama, i učešće istraživača sa Instituta u Erazmus programu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!