NEDELJA STUDENTSKIH STARTAPOVA: Projekat Fakulteta organizacionih nauka "Podrži ideju"

B.B.

24. 10. 2023. u 16:22

NA Fakultetu organizacionih nauka sutra i u četvrtak biće organizovana “Nedelja studentskih startapa” – namenjenu popularizaciji preduzetništva.

НЕДЕЉА СТУДЕНТСКИХ СТАРТАПОВА: Пројекат Факултета организационих наука Подржи идеју

Foto: FON

Događaj se  održava u okviru projekta „Preduzmi ideju“ koji FON organizuje sa Inicijativom Digitalna Srbija i partnerima, a uz podršku USAID-a.

Prvog dana - 25. oktobara od 16 časova u Amfiteatru 4, biće održane dve radionice namenjene studentima, na teme “Kako izgraditi startap tim?” i “Dizajn i razvoj digitalnih proizvoda”.

Finalnog dana događaja - četvrtak, 26. oktobar, od 16 časova u Amfiteatru 5, studenti će predstaviti svoje startapove, razvijene pod mentorstvom nastavnika u okviru „Route2Launch“ startap mentorskog programa. Timovi će svoje ideje predstaviti komisiji koju će činiti predstavnici organizacija za podršku startapima i kompanija iz ekosistema, kao i publici koja bude prisustvovala događaju.

Prijava za oba dana događa biće otvorena do popune kapaciteta.

Aktivnosti Fakulteta organizacionih nauka u okviru projekta „Preduzmi ideju“ usmerene su na unapređenje mentorskih kapaciteta na fakultetima i razvoju akademske mentorske zajednice, povećanje broja studentskih startap timova, unapređenje vidljivosti inovacija koje se razvijaju na fakultetima, kao i promovisanje primera dobre prakse startapa iz lokalnog ekosistema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)