KAKO PODNETI PRIGOVORE ZA MALU MATURU: Rok petak do 16 časova

LJ.B.

30. 06. 2022. u 16:16

NA završni ispit izašlo je 99,5 odsto učenika. Preliminarni rezultati završnog ispita biće dostupni na portalu Moja srednja škola u petak, 1. jula, a roditelji i učenici na portalu imaće uvid u sva tri testa - saopštilo je Ministarstvo prosvete.

КАКО ПОДНЕТИ ПРИГОВОРЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ: Рок петак до 16 часова

Gimnazije odnele prevagu nad srednjim stručnim školama / Foto P. Milošević

- Ukoliko budu imali prigovor moguće je da ga podnesu prvostepenoj komisiji sutra do 16 časova, ili putem portala ili u školi. Ukoliko nisu zadovoljni odgovorom prvostepene komisije, prigovor mogu podneti drugostepenoj komisiji, u subotu, 2. jula, do 16 časova, čiji će odgovor biti i konačan.

I ove godine sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu mojasrednjaskola.gov.rs.

Konačni rezultati završnog ispita biće objavljeni u utorak, 5. jula 2022. godine.

Listu želja će moći da podnesu, putem portala mojasrednjaskola.gov.rs do 6. jula uz mogućnost neograničenih izmena i dopuna. Za one koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja liste želja, listu želja mogu podneti u papirnom obliku u školama 6. i 7. jula 2022. godine. 

Roditelji će 13. jula na portalu imati uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama, dok je upis od 14. do 20. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UPOZORENJE: Greška kojom MED pretvarate u OTROV - unos ove namirnice može biti štetan po vaše zdravlje