UPRKOS PRETNJAMA I KORONI: Završni ispit protekao bez problema

LJ.B.

30. 06. 2022. u 13:50

MINISTAR prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić zahvalio je i čestitao svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji završnog ispita, koji je protekao bez problema.

УПРКОС ПРЕТЊАМА И КОРОНИ: Завршни испит протекао без проблема

Gimnazije odnele prevagu nad srednjim stručnim školama / Foto P. Milošević

- Uspeli smo zajedničkim snagama i s istim ciljem da obezbedimo svima koji su polagali fer i jednake uslove, bezbednost i potrebnu podršku. Iskreno se nadam da ćemo, bez obzira na našu prilagodljivost i snalažljivost, naredne završne ispite i druge važne aktivnosti prolaziti uz daleko manje stresa i u lakšim okolnostima - rekao je Ružić.

On je istakao da je ponosan jer su svi koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji profesionalno i posvećeno pristupili procesu završnog ispita, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

- Malo je reći hvala svakom od vas, za ovo što smo postigli ovih dana. Uprkos izazovima koji su nas zadesili ove godine zbog dojava o bombama u školama, a prošle sa virusom kovid, uvek pokažemo koliko smo prilagodljiv, spreman, hrabar sistem, okrenut učenicima, kojima treba da omogućimo da obrazujući se postanu dobri ljudi - naveo je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UPOZORENJE: Greška kojom MED pretvarate u OTROV - unos ove namirnice može biti štetan po vaše zdravlje