NOVA VERZIJA "PROBUDI SE, KATO": U Šabačkom pozorištu premijera komedije Milana Grgića

V.V.S.

17. 05. 2021. u 15:30

U ŠABAČKOM pozorištu u utorak, 18.maja, premijerno je izvođenje komada Milana Grgića "Probudi se, Kato", za koju režiju, adaptaciju i izbor muzike potpisuje Vladimir Lazić.

НОВА ВЕРЗИЈА ПРОБУДИ СЕ, КАТО: У Шабачком позоришту премијера комедије Милана Гргића

Babačko pozorište

- U čemu je " tajna preživljavanja " muškaraca-zavodnika koji su se našli u nevolji sa tendencijom da se sve pretvari u "opasnu " igru koja vodi katastrofalnom ishodu ? Koliko smo sposobni da se srodimo sa nedaćom i snađemo u neverovatnim okolnostima takozvane nemoguće misije koja može čoveka da izbaci iz težišta samouverenosti i komfora ? Ovakva i slična pitanja bila su nam izazov za pronalaženje " duhovitih " rešenja u scenskoj postavci jedne od najpopularnijih komedija na prostoru nekada zajedničke nam države SFRJ, " Probudi se Kato " Milana Grića - ističe reditelj Vladimir Lazić. - Ploveći kroz uzburkano more brojnih komičnih i neverovatnih situacija, namera nam je bila da se gledalac prepozna u što većem broju životnih okolnosti i da zajedno sa akterima pronađe " svetlo na kraju tunela "...

Igraju Aneta Tomašević,Sonja Milivojević, Vladimir Milojević, Slobodan Petranović,Strahinja Barović, Miloš Vojnović, Kristina Pajkić i Siniša Maksimović. Scenografiju je uradio Nikola Nikolić,a kostime Selena Mladenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri