VEDRANA RUDAN, IPAK, NIJE KUVARICA: Poznata spisateljica objavila knjigu "Puding od vanilije"

D. B. M.

07. 05. 2021. u 17:33

ONA je verovatno najčitanija blogerka u regionu. Prati je više od 230.000 čitalaca, a njene objave pregledane su 20.000.000 puta. U svojim knjigama razbija tabue, govori o onome o čemu drugi ćute i u jednom od tekstova poručuje: "Sloboda ima svoju cenu. Ona nikad nije previsoka."

ВЕДРАНА РУДАН, ИПАК, НИЈЕ КУВАРИЦА: Позната списатељица објавила књигу Пудинг од ванилије

Foto: M. Anđela

Vedrana Rudan je ovoga puta zakuvala nesvakidašnju knjigu "Puding od vanilije", zbirku kolumni zbog koje će vam krenuti pena na usta. U svom prepoznatljivom stilu, sočno i pikantno, autorka piše o licemernim sveštenicima, korumpiranim političarima, obespravljenim ženama i životu u doba korone.

- Za mene bi bilo mnogo bolje ne objašnjavati kakva je ovo knjiga - poručuje Vedrana. - Imam problem, uvek govorim istinu i samo istinu, zato ću vam reći: ne, ovo nije kuharica. Ne bih htela da pomislite kako ćete uz njenu pomoć naučiti kuhati puding od vanilije, pa kad shvatite da to nije to, krenuti nazad u "Lagunu" i tražiti povrat novca. Ovo nije kuharica! Knjiga je dobila naslov po jednom od tekstova.

Šta je to demokratski fašizam, zašto Marija nije abortirala, kako ubijati starce bez hiljadu zašto i kako je biti Evropljanka u Beogradu, samo su neka od pitanja koja postavlja Vedrana Rudan u svojoj novoj knjizi. Duhovito, dovitljivo, pronicljivo, Vedrana nas suočava sa mnogobrojnim problemima koje nosi život i donosi neumoljiv pogled na svakodnevicu i sve nas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)