"KUPILA SAM NAJSKUPLJU KARTU": Sloboda otkrila šta je uradila zbog Borisa Komnenića, a Gordan Kičić poručuje - "Putuj maestro" (FOTO)

Novosti online

07. 03. 2021. u 18:24

EMOTIVNI oproštaji neutešnih glumaca nižu se na društvenim mrežama, nakon što je jutros osvanula vest da je u 64. godini, nakon teške bolesti, preminuo Boris Komnenić.

КУПИЛА САМ НАЈСКУПЉУ КАРТУ: Слобода открила шта је урадила због Бориса Комненића, а Гордан Кичић поручује - Путуј маестро (ФОТО)

Foto: V.Danilov /Arhiva "Novosti"

Sloboda Mićalović istakla je da joj je čast što je imala priliku da uživa u Borisovom talentu.

- Dragi Borise, hvala. Imala sam tu čast da kupim najskuplju kartu, na samo metar od vas, da uživam u raskoši vašeg talenta i dobrote. Neka vam Gospod podari mir i Carstvo Nebesko - glasi poruka Slobode Mićalović, posvećena preminulom glumcu.

Od Borisa Komnenića oprostili su se i Andrija Milošević i Gordan Kičić.

- Putuj Maestro... bilo je zadovoljstvo... - poručio je Kičić, dok je Andrija napisao:

- Boris Komnenić. Gde odlaze svi ti ljudi? Ne odlaze oni. Zbog čega si onda tužan? Jer detinjstvo moje odlazi.

Milorad Miki Damjanović takođe se oprostio od voljenog kolege.

- Ovo su samo neke od onih što sam te terao da se slikamo. Bio si veliki car! "Mator kurjak - pasja sprdačina". Ta mi je omiljena - napisao je glumac, uz zajedničku fotografiju sa Borisom.

Tugu zbog Komnenićevog odlaska izrazio je i glumac Milan Pajić.

- Tužan sam Boki, mnogo sam tužan! Znam da bi na ovo imao šta da kažeš, jer esencija najlepšeg sarkazma si bio upravo Ti! Kad bih morao da odaberem jednu anegdotu vezanu za tebe, ne bih mogao... bilo ih je na stotine! Obožavao sam snimajući dan sa tobom, jer je to značilo smeh do suza na setu i najboljeg partnera u kadru! Hvala ti na svemu dobri moj Jezdo - napisao je Pajić.

Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli.

Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, Boris Komnenić upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji lik Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život". Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi.

Proglašen je prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je bio stalni član još od 1984. godine.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja