VAKCINACIJA U NARODNOM POZORIŠTU: Imunizacija zaposlenih u nacionalnom teatru (FOTO)

S.V.

02. 02. 2021. u 13:03

GLUMCI i zaposleni u Narodnom pozorištu u Beogradu jutros su primili kineske vakcine u okviru borbe protiv epidemije virusa korona. Među umetnicima koji su dobili prvu dozu bili su Marija Vicković, Darko Tomović, Stefan Buzurović, Dimitrije Ilić...

ВАКЦИНАЦИЈА У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ: Имунизација запослених у националном театру (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Kako nam je rečeno iz ove kulturne ustanove, oko 100 zaposlenih prijavilo se za imunizaciju, te su bili raspoređeni po grupama, u razmaku od sat vremena.

Kako je za "Novosti" rekla Marija Vicković, ona je želela da primi rusku vakcinu, ali nije odustala od pelcovanja kada je čula da su u Narodno pozorište stigle kineske.

- Osećam se sasvim dobro, ništa ne boli - kazala nam je Marija. - Želela sam rusku vakcinu, ali koliko sam se raspitala, shvatila sam da je i kineska sasvim dobra. Sve je uglavnom isto, samo je važno da ovo što pre prođe. Imam snimajuće dane u naredne tri nedelje, te neću moći da budem opuštena, jedino neću da treniram. Lekarka mi je rekla da je posle vakcinacije moguća glavobolja ili bol u ruci, ali ne treba od toga da pravimo veliku priču. Samo da se vratimo u normalu, pogotovo da nastavimo sa radom u teatru kao pre.

Svoje utiske sa vakcinacije sa nama je podelio i glumac Darko Tomović.

-Osećam se isto kao i pre vakcine. Koliko sam informisan, nema opuštanja, epidemiološke mere zaštite ostaju i dalje. Ovo je civilizacijska tekovina, koja će da nam produži vek i jedan korak ka vraćanju normalnom životu. Imam malo dete, voleo bih i da zbog toga svi budemo sigurni u zdravstvenom smislu.

Kako je rečeno, zaposleni u Narodnom pozorištu biće naknadno obavešteni o vremenu i mestu primanja druge doze vakcine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)