JEDVA ČEKAM DA ZABORAVIM TO... Ceca Bojković progovorila o problemima, ali i velikim planovima

Novosti online

31. 01. 2021. u 19:13

GLUMICA Svetlana Ceca Bojković vredno radi na snimanju komedije “Tri muškarca i tetka” koja će se, kako je planirano, emitovati na proleće. Svetlana tumači sestru Seke Sabljić kojoj će probati da preuzme bogatstvo, a kako kaže, njen lik je veoma uspešan u manipulaciji.

ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЗАБОРАВИМ ТО... Цеца Бојковић проговорила о проблемима, али и великим плановима

Foto: Innovative Production

- Često se smejemo i lepo se zabavljamo. Ekipa je jako dobra. Naravno, mere se poštuju, postoji oprez, ali ne bih rekla i strah. To je zato što nam je svima koncentracija na radu, odnosno na stvaranju scena - priča glumica koja objašnjava da period izolacije pokušava da potisne iz sećanja:

- Taj period totalnog zatvaranja želim što pre da zaboravim. Nisam ništa rezimirala, čekala sam da prođe.

Bojkovićevu raduju nova snimanja, a ima planove i za naredni period:

- Ova serija će se snimati prilično dugo... Trebalo bi u proleće da počnemo drugu sezonu serije Siniše Pavića “Junaci našeg doba”.

- Naučili smo da nosimo maske, kupujemo alkohol za dezinfekciju, da peremo ruke toplom vodom na 20 sekundi. Naučili smo da se ne družimo, sem preko telefona, da izbegavamo kafane i kafiće, da se ne viđamo sa svojom decom, da nema rukovanja i poljubaca... Ko pameti nema, neće je ni steći. Ako pod tim vratiti se na staro, podrazumevate ovo što sam navela da smo naučili, onda verujem i želim da se vratimo na staro. Da dođe vreme, kada ćemo skinuti maske, normalno se družiti, kada će deca moći normalno da pohađaju školu, kada ćemo moći normalno da se družimo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna