MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA: Dvodnevni tribinski program "Otklon od distance"

B.Đ.

10. 12. 2020. u 14:46

OD polovine marta u celome svetu nije održan nijedan veći međunarodni sajam knjiga i gotovo sve najveće svetske manifestacije ove vrste deo planiranih programa pretočile su u digitalne sadržaje.

МЕЂУНАРОДНИ БЕОГРАДСКИ САЈАМ КЊИГА: Дводневни трибински програм Отклон од дистанце

Foto V. N.

Međunarodni beogradski sajam knjiga će se ovoj novoj praksi pridružiti dvodnevnim tribinskim programom koji će biti realizovan u petak, 11. i subotu, 12. decembra pod zajedničkim naslovom "Otklon od distance".

Tokom ova dva dana, u svečanoj sali upravne zgrade Sajma biće održano osam razgovora, u kojima će učestvovati istaknuti predstavnici domaće književne i šire kulturne scene, među kojima su Vlastimir Sudar, Marija Radić, Jasminka Petrović, Uroš Petrović, Ljubivoje Ršumović, Muharem Bazdulj, Vladimir D. Janković, Gojko Božović, Nebojša Bradić, Slobodan Vladušić, Igor Perišić, Nenad Nikolić, Ana Ristović...

Razgovraće se o Meši Selimoviću, Borislavu Pekiću, prevodilačkom pozivu, književnosti za decu, jubileju manastira Šišatovac, problemu periodizacije savremene srpske književnosti i o načinu na koji su domaći mediji funkcionisali i funkcionišu u doba pandemije.

Svih osam tribina zainteresovani će uživo moći da prate preko zvaničnog fejsbuk profila Sajma knjiga na OVOJ ADRESI.

Sve tribine potom će se naći na sajamskom jutjub kanalu i biće dostupne publici preko linkova na mnogim sajtovima naših medijskih kuća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju