PONAVLJAO PRVI RAZRED ZBOG FIZIČKOG: Tužna sećanja na Tiku Arsića - Bacio kuglu na profesora umesto na teren!

Novosti onlajn

07. 12. 2020. u 20:28

SLAVNI srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 63. godini posle duge i teške bolesti.

ПОНАВЉАО ПРВИ РАЗРЕД ЗБОГ ФИЗИЧКОГ: Тужна сећања на Тику Арсића - Бацио куглу на професора уместо на терен!

Foto: Printscreen/Jutjub/TVKopernikus

Glumac je ranije govorio o bolesti s kojom se suočio pre dve godine i u jednom od poslednjih intervjua otkrio da mu najveću podršku i snagu daje njegova porodica.

Sa setom se sećamo i anegdote, koju je ispričao u jednoj emisiji, u kojoj se prisetio i oca Srbe, koji ga je upisao u srednju Saobraćajnu.

- Bio sam odličan đak u osnovnoj, a onda me je otac, Srba legenda, naterao u Saobraćajnu školu. Ja sam ponavljao prvu godinu zbog fiskulture - rekao je glumac svojevremeno i objasnio:

- Profesor fizičkog mi je bio razredni, a ja nisam dolazio na časove. To su te godine, klinac, nezgodno vreme, Zemun... ko zna šta bi bilo sa mnom da nije bilo interesovanja za knjige. I izađem ja na popravni, izvučem teoretski deo, sećam se i dalje pitanja i dobijem ocenu 4. Posle teorije izađem u školsko dvorište da trčim i ostalo, a kada sam bacao kuglu, pogodim profesora i obori me!

Tika je tada otkrio i da je glumu upisao zbog "jedne devojke".

- Bio sam u vezi s jednom devojkom Lulom, Ona je odnela dokumenta na Akademiju. Bilo je više od 200 kandidata, a nas sedmoro upalo na klasu.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a