GODINAMA JE BOLOVAO OD TUMORA: Tihomir Arsić je svoju bol zanemarivao, jer je njegova ćerka vodila još težu bitku

Novosti online

07. 12. 2020. u 15:09

TIHOMIR Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini života, a glumac se dugo borio sa opakom bolešću.

ГОДИНАМА ЈЕ БОЛОВАО ОД ТУМОРА: Тихомир Арсић је своју бол занемаривао, јер је његова ћерка водила још тежу битку

Foto: Prinstskrin

Glumac je dve godine bolovao od raka pankreasa i sa ovime se borio sam, a kako je već ranije pričao, svoj bol je zanemarivao, jer je njegova ćerka imala još veću muku.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove, vidim da nekad zaspe umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu - izjavio je Tihomir, a onda otkrio detalje o svojoj deci.

- Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje, ali je kroz priče na svom Instagramu uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu. 

Lenka je diplomirala istoriju umetnosti i takođe se bavi marketingom. Vera je završila srednju školu i ovu godinu je posvetila učenju stranih jezika, a Arsenije je srednjoškolac.

Njih dvoje su uz Jelenu i mene odrasli u pozorištu, odnegovani su na klasičnoj literaturi, pozorištu i filmu. Oboje su završili muzičke škole i sviraju klavir. Ima ko da ih uputi u to šta je dobro i njih niko od pozorišta, filma i umetnosti neće odvojiti. Šta će odabrati u budućnosti, tek ćemo saznati. Odnosno, neki hoće, a neki neće - dodao je Tika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)