"VERUJEM U ČUDA": Ovako je Tika Arsić govorio o svojoj borbi sa rakom

Novosti online

07. 12. 2020. u 14:44

SLAVNI srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti.

ВЕРУЈЕМ У ЧУДА: Овако је Тика Арсић говорио о својој борби са раком

Foto: Printscreen/Jutjub

Tihomir Arsić je vodio najtežu bitku. Glumac je dve godine bolovao od raka pankreasa, koji je metastazirao na jetru i zbog kojeg je smršao 30 kilograma.

Iako lekari nisu optimistični, Tika je u jednom intervjuu otkrio da veruje u čuda.

- Osećam se odlično, i psihički i fizički. Sam kosim travu, sam se vozim na hemoterapije na VMA... Uveren sam da će se desiti neko čudo. A i da se ne desi, bolje mi je da preostalo vreme iskoristim što je bolje moguće nego ucveljen -rekao je Arsić.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)