KLAVIR I TRI VIOLE: Na repertoaru dela Glinke, Bridža, Vebera i Vjutampa.

V.V.S.

04. 12. 2020. u 11:59

U OKVIRU programa „FMU i Gvarnerius nagrađuju”, večeras (petak) na programu je klavirski koncert Severina Filipovića, koji će izvesti dela Hajdna, Lista i Pejčevića.

КЛАВИР И ТРИ ВИОЛЕ: На репертоару дела Глинке, Бриџа, Вебера и Вјутампа.

FOTO: Depositphotos

Sala Gvarneriusa biće mesto održavanja i koncerta “Veče viola”: u ponedeljak, 7.decembra, sviraju Jeisaveta Čivović, Ana Đorđević i Veselin Jovanović, uz klavirsku pratnju Dejane Kravarušić Bajić I Nede Hofman. Na repertoaru su dela Glinke, Bridža, Vebera i Vjutampa.

Ulaz je slobodan, a broj mesta ograničen zbog poštovanja epidemioloških mera.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)