NOVA KOMEDIJA ZA SVE GENERACIJE: Kakve zavrzlame možete da očekujete u novoj seriji "Slučaj porodice Bošković"

J. BANjANIN

19. 11. 2020. u 13:07

U KUĆI Boškovića sve je podređeno Jovaninoj maloj maturi. Dodatni haos unosi Olja, koja se po ko zna koji put useljava kod sestre Danijele. Susret sa drugom iz studentskih dana navodi Danijelu da preispita svoju odluku o napuštanju fakulteta. Ipak, vratolomije Boškovića tek počinju, jer im dolazi gost, pa ručak ne prolazi kako je planirano.

НОВА КОМЕДИЈА ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ: Какве заврзламе можете да очекујете у новој серији Случај породице Бошковић

Foto: V. Danilov

Ovo je samo deo izazova sa kojima će se susretati junaci porodične komedije "Slučaj porodice Bošković", scenaristkinja Katarine Ralević i Nine Džuver, a u produkciji "Košutnjak filma", koju ćemo pratiti radnim danima (RTS 1, 20.05).

U ovom projektu, angažovano je više od 40 naših eminentnih glumaca, kaže, za "Novosti", Zoran Janković, vlasnik "Košutnjak filma", a snimanje se upravo privodi kraju. Ukupno ima 84 epizode (biće emitovane po dve), a da li će biti nastavka - odlučiće gledaoci. Serija prati svakodnevicu gradske porodice sa dvoje tinejdžera.

NASTAVAK PAVIĆEVIH "JUNAKA"

NAJGLEDANIJA serija u 2019. godini, "Junaci našeg doba", autora Siniše Pavića, dobiće nastavak, otkriva Zoran Janković (na slici u krugu).

- Postigli smo dogovor sa "Telekomom Srbije", o snimanju drugog ciklusa od 20 epizoda. Pripreme počinju odmah posle novogodišnjih praznika, a snimanje početkom marta, a emitovanje na jesen 2021. godine.

- Otac Gavrilo je glumac, majka Danijela se vraća na studije. Imaju sina Velibora od 18 i ćerku Jovanu od 14 godina, koji su okupirani tehnološkim inovacijama. Poslednjih godina rade se krimi-serije i razni žanrovi teških tema, a ovo je komedija usmerena na najšire moguće gledalište. Tri generacije moći će zajedno da je gledaju, jer nema eksplicitnih scena - ističe Janković.

Članove porodice Bošković igraju Radivoje Bukvić i Nataša Marković (na slici), Đorđe Kadijević, Silma Mahmuti, dok Jelisaveta Seka Sablić, Bojan Dimitrijević, Jelisaveta Koraksić, Svetlana Bojković, Isidora Janković, Ivan Zablaćanski, Jelisaveta Teodosić i drugi često posećuju njihov dom.

- Niko od gostujućih glumaca nije nas odbio, naprotiv, prihvatili su uloge sa velikim zadovoljstvom. Neki se i u više navrata vraćaju na ekran, poput Anice Dobre, Zoran Cvijanovića, Igora Đorđevića, Petra Benčine - nadovezuje se Janković. - Komediju je najteže i napisati i snimiti jer iziskuje posebnu energiju da bi bila duhovita i "upalila" kod gledalaca. Katarina i Nina su "prevele" životne situacije u kojima se nalazi svako od nas sa decom, rođacima, prijateljima, i mislim da će ljudi prepoznati same sebe.

Ove godine, "Košutnjak film" je sa RTS i "Telekomom Srbije" snimio i seriju "Beležnica", koja predstavlja mešavinu fantastike, nadrealnog i trilera. Zoran Janković napominje da je u teškim uslovima epidemije "Beležnica" snimana u pet-šest gradova Srbije, ali da je završena za 72 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna