PUTOVANJE PO SRBIJI: Koncert u Leskovačkom kulturnom centru – kamerna muzika akademika

I. M.

02. 10. 2020. u 17:36

U Svečanoj sali grada, Leskovački kulturni centar(LKC) u saradnji sa Srpskom akademijom nauka i umetnosti (SANU), organizuje koncert „Kamerna muzika kompozitora – akademika, putovanje po Srbiji“.

ПУТОВАЊЕ ПО СРБИЈИ: Концерт у Лесковачком културном центру – камерна музика академика

Foto: I. Mitić

Koncert u Leskovcu je jedan od serije nastupa u organizaciji SANU širom Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja.

Kamernom muzikom akademika leskovačkoj publici će se predstaviti: Dušan Panajotović(violina), Marina Popović(viola), Ivan Jarić(violončelo), Igor Dražević(klavir), Mina Gligorić(sopran), Sanja Marić(flauta), Marko Marković(oboa) i Vladimir Gligorić(klavir).

Specijalni gost koncerta biće akademik Ivan Jevtić, kompozitor. Koncert će biti održan u utorak, 6. oktobra, sa početkom u 19 sati.

Zbog epidemije virusa korona publika ima obavezu da nosi zaštitne maske. Na ulazu će svaki posetilac dezinfikovati ruke, a bezkontaktno biće mu izmerena temperatura. Organizator podseća na obavezu držanja fizičke distance od jednog i po metra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba