ZAVRŠAVA SE SEZONA DRIVE IN BIOSKOPA NA ADI: Retro hitovi sa Grejs Keli, Marčelom Mastrojanijem…

R. R.

22. 09. 2020. u 18:54

POSLE tri meseca „Holivuda u Beogradu“, koji je našim filmofilima prikazao i brojna domaća ostvarenja, prvi Drive in bioskop na Adi završava sezonu ove nedelje, retro repertoarom koji počinje u četvrtak, 24. septembra u 21 sat.

ЗАВРШАВА СЕ СЕЗОНА ДРИВЕ ИН БИОСКОПА НА АДИ: Ретро хитови са Грејс Кели, Марчелом Мастројанијем…

Foto: Facebook/Goran Vesić

Ovo uzbudljivo putovanje kroz prošlost, na kojem će se naći remek-dela iz četiri različite vremenske dekade 20. i 21. veka, otvara slavni horor Alfreda Hičkoka iz 1954. godine “Pozovi M radi ubistva”, sa divom Grejs Keli i Rejem Milandom u glavnim ulogama. Filmski hit koji je obeležio šezdesete godine prošlog veka, “Sladak život” italijanskog oskarovca Federika Felinija, sa zvezdama Marčelom Mastrojanijem i Anitom Ekberg, na reperoaru je u petak, 25. septembra. Dan kasnije bioskop na Adi prikazuje još jedan veliki hit, igrano-animirani krimi film “Ko je smestio Zeki Rodžeru”, koji je reditelju Robertu Zemekisu 1988. doneo čak tri Oskara i više od 20 nagrada. filmsku nagradu i isto toliko nominacija. Glavne uloge igraju Bob Hoskins, Stabi Kej, Kristofer Lojd, Džoana Kesidi…

Kraj retro nedelje i zatvaranje ovogodišnje sezone bioskopa na Adi biće u znaku 21. veka i romantične drame “Beležnica” legendarnog reditelja Nika Kasavetesa. Glavne junake priče o ljubavi i strasti koju mogu da poremete samo socijalne razlike igraju holivudske zvezde Rejčel Mek Adams i Rajan Gosling.

Sve projekcije filmova su besplatne, a da doživlja bude potpun u bioskopu na otvorenom biće parkiran retro automobil u duhu vremena - vintage buba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!