TAJ KRIK NIKADA NEĆU DA ZABORAVIM: Mandina udovica otvorila dušu i prisetila se trenutka kada je glumac preminuo

Novosti online

utorak, 15. 09. 2020. u 20:46

ТАЈ КРИК НИКАДА НЕЋУ ДА ЗАБОРАВИМ: Мандина удовица отворила душу и присетила се тренутка када је глумац преминуо

Foto: Instagram

SUPRUGA slavnog pokojnog glumca, Milorada Mandića Mande, Anastasija Anja Mandić, otvorila je dušu pa ispričala detalje kada joj je suprug preminuo.

Mandi je pozlilo na sceni, u toku premijere dečje predstave “Petar Pan”, u UK Vuk Karadžić, kada se samo srušio i pao sa broda, dok je Anja bila u publici.

- Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom. Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu - kaže Anja na kojoj je bio težak zadatak – da saopšti deci šta se desilo.

- Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik nikad neću zaboraviti - rekla je Anja Mandić u emisiji “Preživeli”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)